Bamboo Skincare Container

Se păstrează într-un loc răcoros și uscat, departe de foc și căldură; sigilați ambalajul, nu vă udați și preveniți deteriorarea. Este utilizat pe scară largă pentru lumina sa, buna conductivitate electrică și termică, reflectivitate ridicată și rezistență la oxidare. Aluminiu folosit pentru a face un vas de zi cu zi este de obicei numit oțel sau oțel.
Vorbeste acum

Detalii produs

1585303158854 (1)

Recipient de îngrijire a pielii din bambus

Bamboo luminum crema borcan, frumos de la începutul ambalajului. Produsul este ușor și portabil, simplu și frumos. Sticla este fabricată din aluminiu, iar materialul principal este aluminiul. Domeniul de aplicare este potrivit pentru distribuirea măști, creme și alte produse.

Aluminiul este un metal activ. În aerul uscat, suprafața aluminiului formează imediat un film de oxid dens cu o grosime de aproximativ 50 de angstroms, astfel încât aluminiul să nu se oxideze în continuare și să fie rezistent la apă.

Cu toate acestea, pulberea de aluminiu este foarte inflamabilă atunci când este amestecată cu aer; aluminiu topit poate Apa reacționează violent; mulți oxizi metalici pot fi reduceți la metalele corespunzătoare la temperaturi ridicate; aluminiul este amfoteric, adică solubil în baze puternice și solubil în acizi diluați. Utilizați deoxidant. agent de reducere. Sinteza organică. Fabricarea aliajelor.

Makeup-Container

Bamboo-jar-3

Excelăm în oferirea unei game largi deCrema Jar. Acestea sunt fabricate din aluminiu de calitate superioară, care provine de la furnizori de încredere din industrie. Acestea sunt disponibile cu noi în diferite forme atractive și dimensiuni în conformitate cu cerințele specifice ale clienților. Borcanele noastre cream sunt preferate pe scară largă de către clienți datorită finisajului fin și formelor atractive.
Hot Tags: container de îngrijire a pielii bambus, producători, fabrică, en-gros, ieftin, personalizat, preț scăzut, probă gratuită

Anchetă

You Might Also Like