Ambalaj de îngrijire a pielii de bambus

Ambalajele cosmetice din bambus pot stoca creme, îngrijire a pielii, lichide sau geluri. sunt utilizate în industria cosmetică datorită corpului lor robust și a prețului accesibil.
Acestea vin într-o varietate de forme și dimensiuni pentru a se potrivi cerințelor specifice ale producătorului. Aceste ambalaje sunt, de asemenea, disponibile în diferite tipuri de compoziții. Astfel: bambus + aluminiu, bambus + plastic, bambus + sticlă și așa mai departe.
Acest tip de ambalaj pentru îngrijirea pielii este ambalajul din bambus cu interior din aluminiu.
Vorbeste acum

Detalii produs

INFORMAȚII PRINCIPALE


Material Bamboo + aluminiu
folosire
Îngrijirea pielii / Fcae cream
Siglă
Logo-ul gravării
MOQ 1000pcs
Capacitate -0.5 oz 8 oz
Livrare 7-25days
Plată T / T30% Depozit


bamboo skin care packagingbamboo skin care packagingbamboo skin care packaging

Ambalajele cosmetice fac parte din brandingul produsului.

Materialul, forma, culoarea și durabilitatea ambalajului joacă un rol important atunci când vine vorba de comercializarea peoductului cosmetic. Cu orice produs cosmetic, ambalajul produsului este unul dintre cei mai mari factori care contribuie la creșterea vânzărilor. Pentru a face ca aceste produse să dureze mult timp și să funcționeze cât mai bine, este important ca acestea să fie ambalate corect. Companiile cosmetice au creat niște containere inofensive, care să le facă mai eficiente, mai elegante și mai economice.

0ZC0G)@$HHV65O2BWY{_K[0

Hot Tags: ambalaje de bambus pentru îngrijirea pielii, producători, fabrică, en-gros, ieftin, personalizat, preț mic, eșantion gratuit

Anchetă

You Might Also Like