Periuță de dinți de îngrijire personală din bambus

Periuța de dinți din bambus cea mai vândută din lume, cu mâner din bambus 100% biodegradabil, cultivat durabil, disponibil pentru adulți și copii. Bambusul este un material fantastic regenerabil, care crește rapid, fără a fi nevoie de adăugare de îngrășăminte. Alegerea perfectă pentru de unică folosință, cum ar fi periuțele de dinți, paiele și produse similare.
Vorbeste acum

Detalii produs微信截图_20191227165355.jpg

Beneficiile


MS Brush este o periuță de dinți care se va curăța la fel de bine și va dura la fel de mult ca peria de dinți obișnuită din plastic, cu avantajul suplimentar de a fi mai bun pentru mediu. Cu un mâner de bambus durabil 100%, MS Brush este alegerea periuței de dinți ecologică și responsabilă din punct de vedere social, deoarece fiecare achiziție finanțează proiecte în beneficiul copiilor nevoiași.
微信截图_20191227165910.jpg Să vorbim despre peri


Vrem să oferim periuțe de dinți de cea mai înaltă calitate, fără a pierde din vedere valorile noastre pentru sustenabilitate și a face lumea un loc mai bun.

Am ales să folosim nailon, deoarece are o duritate mai mică (ceea ce este bun pentru dinți) și o absorbție mai mică a apei (care este bine pentru a menține peria igienică) în comparație cu alte tipuri de nailon. Este un material sintetic puternic, durabil și igienic.Periuța de dinți din bambus este mai bună

微信截图_20191227171036.jpg


Treceți la Humble Brush și bucurați-vă de o periuță de dinți din bambus, care este atât pentru minți pentru dinți, cât și pentru mediu.


După ce peria de dinți este uzată, nu trebuie decât să separați capul care conține peri. Mânerul perii de dinți din bambus poate fi ușor compostat, iar perii se duc la deșeurile menajere sau la reciclarea plasticului.
Hot Tags: periuță de dinți de îngrijire personală din bambus, producători, fabrică, en-gros, ieftin, personalizat, preț mic, eșantion gratuit

Anchetă

S-ar putea sa-ti placa si