Ambalaje din bambus fără plastic

Cum să folosești cutii de ambalare cosmetice mai ecologice? Utilizați ambalaje de hârtie? Utilizarea de noi materiale plastice? Am venit cu o selecție mai bună!
Această cutie este cel mai recent produs pe care l-am personalizat pentru clienții noștri. UTILIZEAZĂ un limbaj de design mai bun și este îndepărtat folosind firul prelucrat în capac.
Aceasta este o schimbare semnificativă față de forma de ambalare anterioară, iar structura este stabilă, greutate mai ușoară și menține caracteristicile degradabile.
Vorbeste acum

Detalii produs

bamboo packaging without plastic

INFORMATII DE BAZA

Numărul de articol SY-BLGJ100C Material Bamboo + sticlă
mărimea D75 * H70mm Greutate 230g
Pachet 150pcs / ctn, 36 kg / cutie
MOQ 1000pcs
Timpul de livrare 7-25 zile Plată T / T depozit de 30% în avans

Capac capac intern

SY-BGJ100B-2

DE CE ESTE PACKAGING REAL FĂRĂ PLASTIC


PP:

pp cosmetic jar

1.Polipropilena (PP) este al doilea plastic cel mai des utilizat.

2. Odată cu dezvoltarea construcțiilor, a automobilelor, a electrocasnicelor și a industriilor de ambalare, PP a devenit unul din materialele polimerice cu producție mare în ultimii ani.

3.PP nu este un material biodegradabil.


ANIMAL DE COMPANIE:

pet plastic bottle

Sticla de plastic 1.PET combină textura sticlei de sticlă cu caracteristicile sticlei de plastic. Sticla de plastic poate obține aspectul sticlei de sticlă, dar are avantajele că nu este ușor ruptă, siguranță, protecția mediului și un transport bun.

2.PET tip sticlă de plastic și flexibilitate de selecție a capacității, pot produce diferite tipuri de sticlă, diferite produse de capacitate, design bogat de produse și soiuri de culoare.

Sticla de plastic 3.PET este ieftină, transparentă, etanșă la aer, rezistență bună la compresiune și ușor de modelat

4. Materialul principal al sticlei de medicamente din plastic este rășina, proprietățile sale: suprafața mată fără gust, inodoră, netoxică nu va produce anumite gaze nocive, dăunătoare sănătății umane

5. Cost scăzut pentru protecția mediului. Datorită limitării materialului din sticlă, atât fabricarea, cât și reciclarea vor produce o anumită poluare a mediului. Cu dezvoltarea științei și tehnologiei, sticlele de plastic pot fi reciclate și refolosite după reciclare, reducând astfel daunele aduse mediu inconjurator.

6. Sticlele de plastic sunt mai sigure de utilizat. Sticlele din sticlă sunt fragile și nu sunt 100% sigure de utilizat pentru copii sau vârstnici. Și, deoarece sticla are o conductivitate termică puternică, sticlele sunt foarte nocive pentru piele atunci când sunt folosite pentru a ține la cald. Sticlele de plastic, pe de altă parte, nu au asemenea preocupări.

7. Sticlele de plastic pot fi modelate după bunul plac, care pot fi produse într-o formă adecvată fără prea multe procese, economisind mai mult timp și cost decât sticlele de sticlă.

8. Mai puține cicatrici mecanice, o etanșare bună la aer între gura flaconului și capac, raport mic de scurgeri

9, rata scurgerii este mică, puternică, compresia flaconului


PLA:

聚乳酸降解图

PLA este fabricat din amidon de plante, care este recunoscut ca materie primă fără poluare în lume.

PLA材质是由植物淀粉提炼而成,是世界公认的无污染原料;

PLA este o resursă vegetală biodegradabilă ale cărei produse sunt degradate în apă și dioxid de carbon;

PLA是可降解的植物资源,产品降解为水和二氧化碳;

Nu intră în aer, nu provoacă efectul de seră;

不会排入空气中,不会造成温室效应;

PL nu modifică în mod subtil genele unei persoane, cum ar fi plastifianții din plastic, ceea ce îl face produsul la alegere pentru gravide și copii.

PL不会像塑料中的塑化剂一样潜移默化的改变人的基因,是孕妇儿童的首选产品.


Bambus:

Bamboo lip balm tube

Bambusul este fabricat din plante naturale, verzi și crește foarte repede.

竹子取材于自然,绿色植物,生长速度极快;

Materialul din bambus după prelucrarea unei culori durabile, frumoase și generoase;

竹子材质经处理后经久耐用,色泽美观大方;

Ca și lemnul, se putrezeste în sol și este degradat de microorganisme.

类似木头,在土里可以腐烂,被微生物降解.


Alte optiuni

bamboo jar without plasticbamboo lid with internal threadbamboo lid glass jars

Despre noi

visiting card

Dongyang MS Import & Export Co., Ltd este filiala a Zhejiang Sinyoo Packaging Limited.It a fost fondată în 2001, care are o experiență de peste 15 ani în ceea ce privește ambalajul.

 

Sinyoo Packaging se află în orașul Dongyang, care are doar 20 km de YIWU. Avem o stare de trafic convenabilă și un mediu frumos. Compania noastră acoperă o suprafață de peste 4000 de metri pătrați, are peste 60 de angajați care lucrează la atelier.


Hot Tags: ambalaje din bambus fără plastic, producători, fabrică, en-gros, ieftin, personalizat, preț mic, eșantion gratuit

Anchetă

You Might Also Like