Bamboo Lip Balm Container

Dovezile arată că frumusețea ambalajului este unul dintre cei mai importanți factori în evaluarea cumpărăturilor femeilor-containerul nostru mini bambus sunt realizate din bambus natural (lemn)material.
Acest tip de ambalaj fără plastic și poate fi biodegradat în sol în câțiva ani.
Frumusetea naturala si pura a ambalajelor din bambus va fi cea mai buna alegere pentru produsele cosmetice naturale lucrate manual si va recomandam cu sinceritate
Vorbeste acum

Detalii produs

Recipient pentru balsam de buze din bambus

Tuturor clienților care se angajează să ambaleze ecologic:

Fie că este vorba de bambus, care vine de la natura sau nuc, care este nobil ca mobilier, toate acestea emit parfumul naturii. Da, trebuie să ne apropiem de natură, trebuie să trăim o viață ecologică, să renunțăm împreună la plastic pentru a găsi ambalajul cel mai confortabil și confortabil pentru noi.

Acum, încorporează ambalaje organice în viața ta!


bamboo lip balm 01

SY-BAJ015A

bamboo lip balm 02

SY-BGJ015A

bamboo lip balm 03

SY-BLGJ015A

Caietul
Nr. articolDimensiune/greutate unitarăMaterialCapacitate
SY-BAJ015ADimensiune a se vedea imaginea-25g
bambus+aluminiu15ml (minim 5ml personalizat)
SY-BGJ015Adimensiune a se vedea imaginea-75g
bambus+sticlă15ml (minim 10ml personalizat)
SY-BLGJ015Adimensiune a se vedea imaginea-65g
capac de bambus+sticlă15ml (minim 5ml personalizat)

dimensions

Sfaturi de particularizare
  • Numai comandă cu ridicata-toate produsele din magazin sunt accepta doar comanda en-gros la cantitatea minimă de comandă 1000pcs, în cazul în care în conformitate cu MOQ, putem lua în considerare comanda numai o dată ce avem produse de stocare.

  • Imprimare a siglei disponibilă-putem furniza cu logo-ul de imprimare de servicii, inclusiv gravura cu laser, ecran de mătase sau de marcă privată, vă rugăm să pregătească opera de arta pringting în format AI în avans.

  • Delievry timp-Timpul normal de livrare ar trebui să fie de aproximativ 25 de zile, pentru produse personalizate logo-ul în vrac, În cazul în care livrarea este întârziată din cauza liniei de producție ocupat, vă vom informa în avans, vă rugăm să înțelegeți.

  • Obțineți mostre gratuite-dacă aveți interes în ambalajul nostru și doriți să obțineți mostre de referință, suntem dispuși să vă trimită, dar costul de transport maritim ar fi colectate de către cumpărător, și odată ce ați comanda în vrac vom rambursa costul eșantion pentru contul dumneavoastră.

  • Termen de plată-T / T transfer 30% depozit în avans sau alibaba de plată este binevenită.

Contactați-ne

dongyang ms imp&exp

real bamboo packaging_MS

Aveți orice întrebare vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi prin intermediul

Email:ms-andy@sinyoopackaging.com

Mob:0086-17792863141

Hot Tags: container balsam de buze din bambus, producători, fabrică, en-gros, ieftin, personalizat, preț scăzut, probă gratuită

Anchetă

You Might Also Like