Borcane de bambus

Acest borcan de sticlă cu produs din capac de bambus, susținem logo-ul personalizat de culoare și oferim mostre pentru clientul nostru.
Produsele și soluțiile noastre sunt foarte recunoscute și demne de încredere de către clienți și pot satisface necesarul financiar și social în continuă schimbare pentru capacul de mediu cu capac de bumbac cu glazură, sticlă cu cremă, recipient pentru produse cosmetice goale, produsul va furniza către întreaga lume, cum ar fi: Indonezia, Hamburg, Sevilla, Cu mulți ani de servicii și dezvoltare bune, avem o echipă calificată de vânzări în comerț internațional. Produsele noastre au exportat în America de Nord, Europa, Japonia, Coreea, Australia, Noua Zeelandă, Rusia și alte țări. Așteptăm cu nerăbdare să creezi o cooperare pe termen lung și bun cu tine în viitorul viitor!
Vorbeste acum

Detalii produs

Ecologică de bambus cu capac de sticlă cu sticlă înghețată Borcane cu recipiente cosmetice goaleModel nr. Container Recipient cosmetic gol

Culoare: Clar / Înghețat sau ca Client & rsquor, Cerință

Serviciu OEM și ODM: Da Capac: capac șurub / capac acrilic / capac pompă / capac pulverizare
Prelucrare: Imprimare cu îngheț / mătase-sceen / imprimare la cald Marcă comercială: MS
Ambalare Transport: Export Companie Ambalare în carton Specificație: 5g / 10g / 15g / 30g / 50g / 60g / 100 / 150g / 200g


borcane de bambus

borcane de bambus

Proiectarea serviciilor OEM și ODM personalizează tot felul de sticle și borcane cosmetice


Marcă MS

Culoare: Clar / Gheață / conform cerințelor clienților

Capac material: Capac șurub, capac acrilic, capac pompă, capac pulverizare ...... capace personalizate

Borcane de volum: 3g, 5g, 6g, 7g, 8g, 10g, 20g 30g 50g 100g

Sticle: 15ml, 20ml, 30ml, 50ml, 60ml, 80ml, 100ml, 120ml, 150ml, 200ml

Procesare: înghețat, serigrafie, ștanțare la cald, imprimare prin spray, injecție de culoare, acoperire UV, etc.

MOQ; 1000pcs

Eșantion: gratuit dacă este în stoc, vă rugăm să trimiteți o anchetă pentru a obține.

Ambalare Standard Standard Export Company Carton Packing


1 、 Înainte de a fi confirmată comanda, ar trebui să verificăm materialul și culoarea flaconului prin probă, care ar trebui să fie strict.

2 、 Vom urmări diferitele faze de producție de la început.

3 、 Fiecare flacon verificat și curățat înainte de ambalare.

4 、 Vom încerca tot posibilul să ajutăm clienții atunci când a apărut problema.


Prin Express : 3-5 zile ușă la ușă

Prin aer : 5-7 zile Port la port

Pe mare : 15-45 de zile Port la portDESPRE NOI


Dongyang MS Import & Export Co., Ltd este filiala din Zhejiang Sinyoo Packaging Limited. Aceasta

a fost fondată în 2001, care are o experiență de peste 15 ani în ambalaje.Sinyoo Packaging este situat în orașul Dongyang, care se află la doar 20 km de YIWU. Avem condiții de trafic convenabile și mediu frumos. Compania noastră acoperă o suprafață de peste 4000 de metri pătrați, are peste 60 de angajați care lucrează la atelier.Credem cu tărie că cel mai bun ambalaj merge cu cel mai bun serviciu. Toți membrii companiei noastre vor încerca tot posibilul să vă oferim o comandă satisfăcătoare și sperăm sincer că vom avea o cooperare plăcută în viitor.


C orporat   viziune


Odată cu agravarea poluării mediului, s-a acordat multă atenție acelor materiale biodegradabile și organice de pe ambalajele zilnice. Compania noastră se concentrează asupra materialelor biodegradabile și organice pentru a se dezvolta cu mediul nostru.

 

Din 2016, compania noastră se concentrează pe ambalaje din bambus și plastic biodegradabil, cum ar fi PLA. Pentru ambalajele din bambus, acesta ar fi 100% biodegradat în cinci ani. De asemenea, pentru materialul PLA, acesta poate fi biodegradat în câteva luni. Cu toate acestea, pentru plasticul comun, cum ar fi ambalajele AS, PS, PET, PP și sticlă, așa mai departe, acesta va fi biodegradat numai după mii de ani,


Credem cu tărie că dezvoltarea ființelor umane ar trebui să țină pasul cu stabilizarea mediului. Sperăm sincer că tot mai multe companii se vor alătura rangului de protecție a mediului cu noi.


RFQ


borcane de bambus


Vânzare cu ridicata: Vă sprijinim en-gros, vă rugăm să ne contactați dacă aveți nevoie de o sumă mare, vă vom oferi o reducere mai bună pentru dvs. Căutați cuvinte cheie pe termen lung. Ofertă de înaltă calitate și pe termen lung, vă rugăm să vă asigurați achiziționarea !!

Feedback: Succesul nostru depinde de satisfacția dvs., de aceea feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, vom fi foarte apreciați dacă puteți face feedback pozitiv pentru noi după ce obțineți produsele satisfăcute, vă mulțumesc foarte mult !!

Serviciu bun după vânzare: Vom fi ambalaje foarte atente, dacă procesul de transport este deteriorat, vă rugăm să ne faceți poze, vom rezolva problema în primul timp.


Hot Tags: borcane de bambus, producatori, fabrica, en-gros, ieftin, personalizat, pret redus, proba gratuita

Anchetă

You Might Also Like