Cosmetice cu borcane de bambus

ambalare
Gama noastră de produse include o gamă largă de cutii cosmetice de ambalare la dimensiuni personalizate, borcane de lemn ambalaje cosmetice din lemn ambalaj organic - ambalaje organice cu frunze, ambalaje durabile din lemn, borcan din lemn, 50g 100g 150g 200g 250g 300g borcan cremă din lemn din lemn cu metal interior și premium borcane cosmetice de sticlă.
Vorbeste acum

Detalii produs

Personalizate 50g, 100g ambalaje cosmetice din lemn, borcan cu cremă de bambus.
Borcane ecologice din lemn:
Dimensiune și capacitate
5g 10g 15g 30g 50g 100g 200g 500g și mai mult

folosire
Ambalaje cosmetice: Cremă, lumânare, ceară, balsam, Cookie, mâncare, bomboane, ciocolată
borcan crema de lemn borcan cremă de față 3g cremă borcan de plastic borcan de cremă de plastic borcan de cosmetice borcan de cremă gol borcan de cremă goală
Marca DOMNIȘOARĂ
Locul originalului Jin Hua Zhejiang China
mărimea 5g, 15g , 30g, 50g, 100g, 150g, 200g, 250g
Material bambus + aluminiu
Funcţie Nou design
Rată de descărcare Designul Twist permite dozarea controlului clientului în mod liber, ușor.
Culoare Orice este în regulă
Ambalare Ambalare puternică din carton, adecvată transportului pe distanțe lungi
MOQ 1000pcs
Port de livrare FOB NINGBO / SHANGHAI / SHENZHEN, CHINA
Termeni de plată T / T irevocabil L / C la vedere
Perioada de grație În termen de 30 de zile de la depunerea revelată
Lungime sau tub Depinde de alegerea ta
Probă Suport trimite
bamboo-aluminum-jar

bamboo-aluminum-jar-4

bamboo-aluminum-jar-6

bamboo-aluminum-jar-7


Despre noi

Sinyoo Packaging este situat în orașul Dongyang, care se află la doar 20 km de YIWU. Avem condiții de trafic convenabile și mediu frumos. Compania noastră acoperă o suprafață de peste 4000 de metri pătrați, are peste 60 de angajați care lucrează la atelier.

 

Credem cu tărie că cel mai bun ambalaj merge cu cel mai bun serviciu. Toți membrii companiei noastre vor încerca tot posibilul să vă oferim o comandă satisfăcătoare și sperăm sincer că vom avea o cooperare frumoasă în viitor.

 

C orporat   viziune

 

Odată cu agravarea poluării mediului, s-a acordat multă atenție acelor materiale biodegradabile și organice de pe ambalajele zilnice. Compania noastră se concentrează pe materiale biodegradabile și organice pentru a se dezvolta cu mediul nostru.

 

 

Din 2016, compania noastră se concentrează pe ambalaje din bambus și plastic biodegradabil, cum ar fi PLA. Pentru ambalajele din bambus, acesta ar fi 100% biodegradat în cinci ani. De asemenea, pentru materialul PLA, acesta poate fi biodegradat d în câteva luni. Cu toate acestea, pentru plasticul comun, cum ar fi ambalajele AS, PS, PET, PP și sticlă, așa mai departe, acesta va fi biodegradat numai după mii de ani,

 

Credem cu tărie că dezvoltarea ființelor umane ar trebui să țină pasul cu stabilizarea mediului. Sperăm sincer că tot mai multe companii se vor alătura rangului de protecție a mediului cu noi.

 

Director general: Alisa    

E-mail: ms-alisa@sinyoopackaging.com

MOB: +861 3772199625

WhatsApp: +861 377219925

 Hot Tags: Cosmetice cu borcane de bambus, producatori, fabrica, en-gros, ieftin, personalizat, pret redus, proba gratuita

Anchetă

You Might Also Like