Ambalaje din cremă pentru față din bambus

Protecția ecologică ecologică este o tendință uriașă de coafură actuală legată. Marcile sunt conștiente de tendințele consumatorilor și sunt dornici să devină mai ecologice. Containerele pot fi reutilizate sau reciclate după utilizare. După ce produsul este folosit, recipientul din plastic poate fi aruncat. Dar mulți consumatori aleg să păstreze recipientele din bambus și să le refolosească. Cei care doresc să arunce recipientele goale pot alege să recicleze.
Vorbeste acum

Detalii produs

descrierea produsului


Ambalarea produselor cosmetice este o parte a mărcii produsului. Materialul, forma, culoarea și durabilitatea ambalajului joacă un rol important în vânzarea produselor cosmetice. Pentru orice produse cosmetice, ambalajul produsului este unul dintre cei mai mari factori în creșterea vânzărilor. produsele scumpe să dureze și să funcționeze cât mai bine, asigurați-vă că sunt ambalate corect. Companiile cosmetice au creat niște containere inovatoare pentru a le face mai eficiente, la modă și mai economice. Ca și ambalajul nostru, folosim bambus natural natural.

ee1adcaac4445ca41be2fff7b43c174_副本


8bb5bed17d170beb2abc0e22a1aef48

Întrebări frecvente:

Î: Cum să obțineți o ofertă 0010010 nbsp; și să începeți relația de afaceri cu compania dvs.?
R: Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail și reprezentantul nostru de vânzări vă va contacta imediat ce vom primi e-mailul dvs.

Î: Cum să primiți o 0010010 nbsp; cotație de preț în cel mai scurt timp?
R: Când ne trimiteți o anchetă, vă rugăm să vă asigurați că toate detaliile, cum ar fi modelul nr, 0010010 nbsp; dimensiunea produsului și tubul, culoarea, 0010010 nbsp; cantitatea comenzii. {{ 0}} nbsp; Vă vom trimite cota cu detalii complete în curând.

Î: Cum să începeți un proiect personalizat cu 0010010 nbsp;
R: Vă rugăm să ne trimiteți desenele de proiectare sau eșantioanele originale pentru a putea oferi mai întâi o ofertă de 0010010 nbsp; Dacă toate detaliile sunt confirmate, vom aranja efectuarea eșantionului odată ce ați primit depozitul.

Î: Care este 0010010 # 39; s dvs. MOQ?
R: MOQ depinde de proiectarea și procesele de producție ale produselor. Numărul MOQ al companiei noastre este 1000 buc, 0010010 nbsp; dar dacă avem stoc, MOQ este 500 buc.


Î: Cât timp pot 0010010 nbsp; să primesc o comandă?
R: Aceasta depinde de articolele specifice și de cantitatea dvs. de comandă. În mod normal, termenul de livrare pentru încărcarea MOQ va fi în 7 zile

Dacă sunteți interesat de produsul nostru, vă rugăm să ne contactați oricând. 0010010 # 39; vom fi onorați să construim relații de afaceri de lungă durată cu fiecare client, vom face tot posibilul pentru a satisface cerințele dvs.
Hot Tags: ambalaje de bambus pentru cremă de față, producători, fabrică, en-gros, ieftin, personalizat, preț mic, eșantion gratuit

Anchetă

You Might Also Like