Bamboo Face Cream Container

Proprietățile de protecție a mediului ale bambusului nu sunt incluse numai în ambalajul produselor cosmetice, ci și în formularea produselor cosmetice în sine. Motivul acestei schimbări este că consumatorii nu caută doar produse ecologice, ci le beneficiază în mod direct datorită calităților lor naturale. Inclusiv bambus în jurul și în interiorul cosmetice se pot adapta la această schimbare în timp ce creșterea atractivității și comercializarea produsului.
Vorbeste acum

Detalii produs

recipient cremă de față din bambus

Naturalețea și sănătatea sunt valorile cheie ale cerii aromatice și ale ingredientelor de îngrijire a pielii. Recipientul original ecologic de ambalare a condimentelor din bambus poate îmbrăca imaginea mărcii de parfumuri într-un mod natural și sănătos. Gustul natural și sănătos produs de bambus poate convinge publicul țintă de valoarea mărcii tale naturale și sănătoase prin simțul mirosului. Acoperirea transparentă de pe recipientul cosmetic din bambus natural poate spori simțul naturii prin textura unică și naturală a bambusului. Puteți grava, de asemenea, logo-ul propriu pe acest mod ecologic natural și primitiv.

IMG_6219


Faq:

FAQ1Hot Tags: container crema de fata din bambus, producatori, fabrica, en-gros, ieftin, personalizat, pret redus, proba gratuita

Anchetă

You Might Also Like