Borcane cosmetice din bambus

Containerele cosmetice sunt adesea cea mai mare componentă a costurilor cosmetice și un mod cheie pentru producători de a-și diferenția produsele. Recipientele cosmetice atent selectate sau inovatoare joacă un rol esențial de marketing în atragerea atenției consumatorilor și consolidarea deciziilor de cumpărare. În același timp, recipientul cosmetic corect face ca produsul să fie mai ușor de utilizat și aplicat, protejând produsul de influențele mediului.
Ca și borcanele noastre cosmetice de bambus, borcanul de bambus cu interior din aluminiu și alte opțiuni de ambalare cosmetice din bambus, vă rugăm să ne contactați!
Vorbeste acum

Detalii produs

INFORMAȚII PRINCIPALE

Material

Bamboo + aluminiu

folosire

Produse cosmetice / Îngrijirea pielii
MOQ 1000pcs
Siglă
Gravură / ecran de mătase
Timpul de livrare 7-25days

Plată

Depozit T / T 30%


bamboo cosmetic jarsIMG_2912_副本


Specificațiile borcanelor cosmetice din bambus

Există diferite tipuri de recipiente cosmetice din bambus, dar utilizarea finală este aceeași: recipiente biodegradabile pentru creme cosmetice. Sunt materiale de ambalare ideale pentru produse organice, cum ar fi ascunzătoarele, spălarea feței și protecția solară. Eticheta „Bamboo Cosmetic borcane” poate fi înșelătoare. Pentru unele companii de ambalare, sticlele lor de bambus sunt confecționate integral din sticlă sau sticlă acrilică din bambus. Cu toate acestea, un adevărat borcan cosmetic din bambus este un recipient care prezintă caracteristicile lemnului de bambus lustruit, unic și non-toxic. În interior, folosim în principal aluminiu ca corp principal, capac interior, căptușeală sau vas interior. Toate piesele exterioare (cum ar fi capacul și baza) sunt fabricate din 100% bambus.

0ZC0G)@$HHV65O2BWY{_K[0

Hot Tags: borcane cosmetice din bambus, producători, fabrică, en-gros, ieftin, personalizat, preț mic, eșantion gratuit

Anchetă

You Might Also Like