Container cosmetic din bambus

Estetica recipientului este considerată extrem de importantă, deoarece produsele cosmetice sunt vândute în principal pe imaginea mărcii. Deoarece produsele cosmetice nu sunt considerate medicamente sau produse de supraviețuire, comercializarea produselor cosmetice depinde în mare măsură de asocierea conștientizării mărcii cu emoția. Recipientul trebuie să transmită emoții cu privire la modul în care produsul își va îmbunătăți aspectul și atitudinea. De multe ori produsele cosmetice sunt reambalate și rebrandate pentru a le oferi mai multă vizibilitate pe piață.
Vorbeste acum

Detalii produs

1585303158854 (1)

Există mai multe motive pentru care trebuie pusă grijă în recipientele cosmetice. Nu numai că trebuie să protejeze produsul, ci trebuie să ofere facilități pentru vânzători și, în cele din urmă, pentru consumatori.


Scopul principal al unui recipient cosmetic este de a proteja produsul în timp ce acesta este depozitat sau transportat. Recipientul trebuie să fie o soluție bine gândită, care protejează produsul de deteriorare și ajută la păstrarea calității acestuia. Trebuie să fie un container atractiv, ca parte a comercializării unui produs de înfrumusețare.

HTB1a4x6FkCWBuNjy0Faq6xUlXXaI

Containerul trebuie să conțină, de asemenea, etichete care să afișeze în mod lizibil informații de bază despre produs și producător. Aceste etichete includ informații de contact, ingrediente, date de expirare, avertismente și instrucțiuni. Etichetele nu numai că identifică produsele și originile lor, ci contribuie la furnizarea consumatorilor de fapte care nu pot fi confuze sau înșelătoare.


3b39d47d

În mod ideal, recipientul este fabricat din material durabil pentru a oferi produsului o durată lungă de valabilitate. Trebuie să dureze și mai mult prin utilizarea consumatorilor. Deschiderea și închiderea frecventă a containerului poate afecta în timp starea acestuia. În cele din urmă, recipientul trebuie să protejeze produsul în măsura în care acesta rămâne un produs sigur pentru consumul uman. Cu alte cuvinte, recipientul trebuie să protejeze produsul de murdărie, praf și germeni.


Hot Tags: container cosmetic din bambus, producători, fabrică, comerț cu ridicata, ieftin, personalizat, preț mic, eșantion gratuit

Anchetă

You Might Also Like