60g Bamboo Jar

Funcție Acest borcan de 60g din bambus este utilizat pentru cosmetice, materialul interior fiind sticlă, care este Food-Grade, deci este foarte sigur pentru produsele noastre cosmetice chiar și pentru alimente. Bambusul de ambalaj cu sticlă interioară este un stil nou dezvoltat, care nu este numai bun pentru mediul înconjurător, dar și somptuos în ambalajele de ....
Vorbeste acum

Detalii produs

Funcţie

Acest borcan din bambus de 60g este utilizat pentru cosmetice, materialul interior fiind sticla, care este Food-Grade, deci este foarte sigur pentru produsele noastre cosmetice chiar și pentru alimente.

Bambusul de ambalaj cu sticlă interioară este un stil nou dezvoltat, care nu numai că este bun pentru mediu, ci și somptuos în ambalajele cosmetice. Cu ambalaje de bambus, aceste produse ar fi mai populare atunci când le vindem.


Informații despre producție,


Nume, borcan de bambus de 60g

Capacitate, 60g / 2oz

Domeniu de aplicare, îngrijire personală / cosmetică

Greutate, 138g

Măsură, diametru 62mm, înălțime 63mm

Timpul de expediere: durează 20 de zile de la depunere.

Mod de transport: maritime-maritime / aer-transport / expediere-expediereÎntrebare Cum putem plasa o comandă pe acest borcan?

1) Confirmare cantitate, dimensiune, capacitate, logo-ul cu noi în primul rând.

2) Eșantioanele de expediere către client și confirmarea calității / logo-ului.

3) Plata depozitului și începerea producției noastre în masă.

4) Balanța de plăți și producția în masă de transport maritim.Orice alte îndoieli, contactați directorul executiv, după cum urmează:


Adresa de e-mail: manager@sinyoopackaging.com

WhatsApp: +8613858960014

Skype: manager@sinyoopackaging.comHot Tags: 60g borcan de bambus, producători, fabrică, en-gros, ieftin, personalizat, preț scăzut, eșantion gratuit

Anchetă

You Might Also Like