Borcan cosmetic din lemn

Oferim borcane din lemn de aluminiu de lux, numai lemn atent selectat și de înaltă calitate și o varietate de lucrări de artă. Efectul special al borcanelor din aluminiu din lemn a fost noutatea noastră. Produse aplicabile: loțiune, cremă de față, cremă de ochi etc. Toate acestea sunt realizate pentru a obține un efect vizual uimitor pe tot pachetul, subliniind calitatea și prestigiul său superior. Chiar și un borcan simplu din aluminiu poate fi complicat prin accentuarea culorii naturale și a câștigului atractiv al lemnului.
Vorbeste acum

Detalii produs

Borcan din lemn și borcane de bambus

Toate aceste accesorii pentru ambalaje cosmetice din lemn sunt destinate diferitelor tipuri de sticle și borcane cosmetice. Soluțiile prezentate sunt serii de produse cosmetice naturale, ecologice și organice foarte recomandate.


c80173e37d5af48d4407591341787e9 cosmetic wooden jar


De asemenea, puteți face cumpărături după mărime pentru a găsi cu ușurință borcanul potrivit pentru stocarea formulărilor dvs. Selecția noastră de borcane de probă include produse individuale, precum și ansambluri complete cu capac, ciur și burete. Modelele de borcane de machiaj goale pot fi specializate, cum ar fi cele care prezintă pereți dubli.


Borcanele medicale sunt perfecte pentru utilizarea spa-ului. Borcanele atractive cu linguri atașate conțin produse precum săruri de baie și exfolieri corporale. De asemenea, oferim etichete de ambalare cosmetice pentru afișarea clară a informațiilor despre produs.


IMG_2908 IMG_2909

Hot Tags: borcan cosmetic din lemn, producatori, fabrica, en-gros, ieftin, personalizat, pret mic, proba gratuita

Anchetă

You Might Also Like