De ce periuțele de dinți de bambus devin atât de populare în întreaga lume

- Dec 18, 2019-

Câte perii de dinți poate folosi un om în viața sa? Dacă persoana obișnuită schimbă o periuță de dinți la fiecare trei sau patru luni, aproximativ 400 de bucăți se vor pierde în viață. Vă voi spune un număr și mai surprinzător - Aproape 36 de miliarde de perii de dinți sunt aruncați în toată lumea în fiecare an!


Așa cum se simte tuturor, multor oameni nu le place plasticul. Deoarece plasticul nu are temperatură atunci când este încălzit și refrigerat. Nu este nici respirabil, nici respirabil. Desigur, este ieftin de produs, este plastic, rezistent la apă, este un coș de coș. În rest, cum ar putea fi în viața oamenilor, dar, de asemenea, să ne lăsăm să creăm, fără să știm, multe gunoaie.

塑料牙刷

Periuța de dinți comună din bambus este formată din două părți: un mâner de bambus și o perie de nailon. Mânerul periuței de dinți de bambus este biodegradabil. Așadar, puteți să-l compostați sau pur și simplu să-l reciclați înainte pentru a obține la maxim acest produs. Plantele de bambus cresc mult mai repede decât copacii, deoarece aparțin ierburilor și produc mai mult oxigen, ceea ce este și uimitor.


Materialul cel mai recomandat pentru perii este nylon-6. Cu creșterea gradului de conștientizare a oamenilor cu privire la protecția mediului și reglementări mai stricte de protecție a mediului, conceptele privind utilizarea regenerabilă a materialelor plastice, digestibilitatea mediului, biodegradabilitate, non-toxicitate, lipsa de gust și fără poluare au fost integrat în proiectarea și modificarea nylon 6 Pe parcursul procesului de fabricație, reciclarea fără poluare, COV scăzut, degradare completă și reciclabil au devenit noi puncte fierbinți.


Cercetarea și aplicarea modificării nylon 6 în bio-auxiliare verzi, producerea în masă a unor materiale funcționale speciale (cum ar fi fibra de carbon, polimer cu cristale lichide, grafen, etc.), selecția pulberilor minerale anorganice, aplicarea dispersiei materialelor la scară nano și modificarea suprafeței tratament, etc. În ceea ce privește tehnologia proceselor, va deveni în viitor tendința principală.