Care este relația dintre îngrijirea pielii de bambus și frumusețe?

- Jan 22, 2020-

Ce au crezut anticii chinezi despre bambus?

Compendiul de Materia Medica al lui Li Shizhen afirmă că "bambusul are efectele de a îmbunătăți imunitatea, de a hidrata pielea, de a face oboseală și de a îmbătrâni". Bambusul a devenit un simbol al super vitalității, iar esența unică de bambus din est eliberează o nouă energie. , Pentru a aduce vitalitate și vitalitate uimitoare pe piele. Deci, acum produsele de frumusețe inspirate de forma și ingredientele unice ale bambusului sunt și mai populare.

Analizați ingredientele care înfrumusețează pielea din bambus

Bambusul este banca naturală de nutriție cu cei mai mulți factori funcționali și cea mai rezonabilă combinație din regatul vegetal. Există aproape 60 de tipuri de factori funcționali nutriționali.

"Flavone din frunze de bambus, polifenoli din frunze de bambus", etc., sunt în prezent numărul antioxidanți organici naturali în natură, care sunt comparabile cu efectele asupra sănătății "Ganoderma" și "Ginseng american". Flavonoidele din frunze de bambus pot inhiba peroxidarea lipidelor comparabilă cu vitamina C; efectele anti-îmbătrânire, anti-stres și anti-oboseală sunt comparabile cu polenul albinelor pure; efectele antibacteriene, antiinflamatorii și antivirale sunt similare cu polifenolii din ceai; efectele antitusive ale flegmei, curățării căldurii și detoxifierea sunt superioare celor ale Zhuli și pot îmbunătăți semnificativ rezistența organismului la medii și boli adverse.

bamboo