Care sunt parametrii de performanță ai cutiilor PP?

- Apr 28, 2018-

În scopul de a facilita utilizatorilor să cumpere PP cutii, Xiao Bian de la parametrii de presiune, temperatură, diametru, volum, mediu și alți parametri de proces, pentru a analiza caracteristicile PP cutii, utilizatorii pot, în funcție de situația lor reală, combinate cu următorii parametri, ușor de cumpărat!

(1) Presiune:

Presiune de lucru ridicată: Este cea mai mare presiune de presiune pe care vasul de presiune îl poate atinge în timpul procesului normal de lucru. Aceasta depășește acțiunea pe care o va face dispozitivul de siguranță sub presiune.

Presiunea nominală: o serie de presiuni care sunt însumate la un anumit număr de valori utilizând o valoare de presiune standardizată.

(2) Temperatura: Cantitatea fizică reprezentând gradul de răcire și căldură a obiectului. Este un semn al energiei cinetice medii a mișcării moleculare a unui obiect.

A. Temperatura de proiectare: Temperatura de proiectare se referă la temperatura elementului de presiune stabilit în condiții normale de funcționare și presiunea de proiectare corespunzătoare a vasului sub presiune și nu trebuie să fie mai mare decât cea mai ridicată temperatură pe care elementul poate atinge. Pentru temperaturi de metal sub 0 ° C, temperatura de proiectare nu trebuie să fie mai mică decât cea mai mică temperatură a metalului pe care metalul poate atinge, adică temperatura indicată.

b. Temperatura de testare: se referă la temperatura metalului din carcasa vasului în timpul testului.

(3) Diametru: Diametrul diametrului interior, în general stabilit, în mm.

(4) Volum: Volumul intern al vasului sub presiune în m3.

(5) Mediu: Substanța de lucru într-un vas sub presiune.

Cele cinci puncte de mai sus sunt parametrii de performanță ai cutiilor PP. Dacă doriți să alegeți un PP potrivit, trebuie să vă amintiți aceste două puncte pentru a alege să vă lustruiți ochii!