Definiția orificiului de golire a rezervorului de măsurare PP

- Apr 28, 2018-

Înțelegerea aplicării specifice a diferitelor părți ale rezervoarelor de măsurare PP și controlul metodelor de funcționare corectă a echipamentului au o importanță deosebită pentru prelungirea timpului de utilizare. Prietenii care au văzut dispozitivul nu ar trebui să aibă dificultăți în a afla că există o mulțime de găuri de aerisire deasupra. Deci, care este rolul acestei gauri de aerisire? Pentru cei care nu sunt deosebit de conștienți de acest lucru, veniți și aflați.

În primul rând, structura de aerisire trebuie să îndeplinească cerințele standardului. Cei mai mulți utilizatori consideră că gaura de scurgere este utilizată doar pentru a elibera gazul în haină în timpul încercării hidrostatice a echipamentului cu garnitură de sticlă. Această înțelegere nu este cuprinzătoare pentru rezervorul de măsurare PP. În plus față de testul de presiune hidraulică, găurile de scurgere au următoarele două funcții importante.

1. După ce rezervoarele de măsurare PP și alte echipamente sunt în funcțiune pentru o perioadă de timp, în partea superioară se va acumula gaze necondensabile și cu cât vor acumula mai mult, vor ocupa mai mult spațiu, reducând astfel performanța transferului de căldură. Prin urmare, se recomandă ca utilizatorii să deschidă aerisirea pentru a elimina gazele necondensabile după ce echipamentul a funcționat o perioadă de timp, îmbunătățind astfel eficiența schimbului de căldură al echipamentului.

2. Concentrația de H liber în gazul necondensabil acumulat în partea superioară este mare și hidrogenul liber va pătrunde, difuza și se va acumula în matricea metalică pentru a forma hidrogen gazos, ceea ce va determina creșterea presiunii pentru o perioadă lungă de timp și face ca stratul de porțelan să explodeze. Prin urmare, găurile de aerisire au și rolul de a proteja echipamentul.

În ceea ce privește funcția funcțională a orificiului de evacuare al acestui rezervor de măsurare PP, a fost prezentată o explicație detaliată în articol. Echipamentul are o astfel de structură de orificiu pentru a asigura buna funcționare a echipamentului. Bazându-se pe cunoștințele explicate în articol, toți sunt mai conștienți de astfel de echipamente? Înțelegi? Sper că conținutul acestui articol va ajuta pe toți.