Principalii furnizori de ambalaje cosmetice

- Jan 13, 2020-

Principalii furnizori de ambalaje cosmetice

Suntem un producător și furnizor chinez de containere cosmetice, furnizând containere cosmetice în diverse culori, dimensiuni și opțiuni de închidere, inclusiv bambus, sticlă, aluminiu, plastic și materiale ecologice. Produsele noastre premium includ borcane de cremă, sticle de sticlă, borcane cosmetice, recipiente lucioase pentru buze, tuburi de rimel, capace de sticlă din aluminiu, pompe de pulverizare și distribuitoare de loțiuni. Oferim o varietate de opțiuni de decorare și imprimare pentru a oferi un aspect unic produselor cosmetice și de îngrijire personală.


Ambalarea produselor cosmetice face parte din marca de produse. Atunci când vinde produse cosmetice, materialul, forma, culoarea și durabilitatea ambalajului joacă un rol important. Pentru orice produse cosmetice, ambalarea produselor este unul dintre cei mai mari factori care cresc vânzările. Pentru ca aceste produse scumpe să dureze mult timp și să funcționeze cât mai bine, asigurați-vă că le împachetați corect. Companiile de produse cosmetice au creat niște containere inovatoare pentru a le face mai eficiente, elegante și economice.


Ambalajele cosmetice sunt disponibile pentru toate tipurile diferite de produse cosmetice și vin într-o varietate de forme și dimensiuni. Oricine este interesat de acest tip de ambalaj ar trebui să aleagă pe baza materialelor pe care le pun în recipient. Mai jos sunt prezentate cele mai utilizate tipuri de ambalaje.


Borcanele și borcanele sunt frecvent utilizate în creme, loțiuni, fonduri de ten, balsamuri pentru buze, pulberi și alte produse cosmetice. Aceste dimensiuni variază de la 20 mm la 60 mm și pot ține oriunde de la 5 ml (până la 250 ml. Formele includ: ovale, pătrate, rotunde, unele chiar pătrate, cu un bazin circular la mijloc. Materialele utilizate includ: bambus, sticlă, acrilic, acrilic sticlă, polietilen tereftalat, etc. Aceste produse sunt utilizate deoarece sunt ușoare, accesibile și ușor de umplut cu lichide sau produse cosmetice uscate.