Principiul dezvoltării produselor din bambus

- Dec 25, 2019-

Dezvoltarea și designul noilor produse din bambus trebuie să se conformeze stilului de viață și tendinței estetice contemporane. Atenție la coordonarea practicului și a artei, facilitează producția și dezvoltarea.


1. tehnologie materială și modularizare

Proiectanții acordă atenție protecției mediului și echilibrului ecologic, dezvoltării și designului bambusului, pe cât posibil, să ia în considerare prelucrarea luminii și cel mai mult, pentru a economisi resurse,

Economisirea energiei: proiectarea produsului trebuie să țină seama de posibilitatea producerii și de complexitatea procesului de producție.


Utilizați textura, textura și structura materialelor din bambus pentru a completa designul produsului și utilizați cât mai puține materiale auxiliare, cum ar fi cerneală, adeziv, înălbitor, colorant, mulci etc.


Înainte de proiectare ar trebui să înțeleagă pe deplin și să stăpânească nivelul tehnologiei de producție și a echipamentelor de proces, familiarizat cu operațiunile de producție. Procesul este de a consolida cercetarea privind caracteristicile materialelor din bambus și tehnologia modernă și integrează organic materiale tradiționale, semantică culturală și producție modernă. Tehnologie, explorează posibilitatea de dezvoltare și utilizare a bambusului sub diferite materiale de bambus, diferite părți din materiale de bambus și diferite stări fizice și se dedică creării de comoditate

Utilizare, pură și proaspătă simplă, gust elegant, modă frumoasă, cu adevărat pentru consumatorii de produse din bambus preferate.


2.Funcționalitate și experiență utilizator

Funcționalitatea și experiența utilizatorului unui produs sunt întotdeauna legate între ele, iar un produs de succes este unul care nu poate continua să fie demontat pentru a satisface o nevoie. Setul minim de funcții. În ceea ce privește definirea funcției produselor din bambus, nu trebuie să se suprapună orbește funcțiile pentru a evita structura care tinde să dubleze Diverse, în afara cerințelor funcționale de bază ale procesului de utilizare, pentru a promova o potrivire funcțională naturală adecvată.

Proiectanții ar trebui să păstreze un cap limpede, să se opună părului funcțional contondent, adaugă, abandonarea îndrăzneață, extragerea atentă, modelarea concisă poate doar primi bun venit. Orice birou de design nou creșterea costurilor trebuie să se limiteze la gama de prețuri pe care consumatorii le pot accepta.