Aplicarea sticlelor din sticlă în produsele cosmetice

- Mar 21, 2019-


Sticlele de sticlă pentru produse cosmetice sunt în principal împărțite în produse de îngrijire a pielii, sticle de ulei, sticle de parfum și lac de unghii. Capacitatea lor este, în general, între 20ml și 200ml, iar capacitatea de peste 200ml este rar utilizată în produsele cosmetice.


glass bottle glass bottle


Principalul ingredient al sticlelor de sticlă sunt minereurile naturale, piatra de cuart, soda caustică, calcarul și așa mai departe. Sticlele de sticlă au un grad ridicat de transparență și rezistență la coroziune, care nu vor schimba proprietățile materialelor în contact cu cele mai multe substanțe chimice. Acestea se caracterizează printr-un proces simplu de fabricație și pot fi folosite în mod repetat în termeni de duritate și curățenie.


Sticlele din sticlă sunt împărțite în borcane și borcane cu gât îngust în produse cosmetice. Borcane cu gât îngust sunt utilizate în general pentru cremă și pastă. Pasta solidă este folosită în general în borcane largi, este potrivit să se potrivească cu capacul din aluminiu sau capacul din plastic.