Avantajele plasticului PET

- Feb 21, 2020-

  1. Sticla din plastic PET combină textura sticlei cu caracteristicile sticlei de plastic. Sticla de plastic poate obține aspectul sticlei de sticlă, dar are avantajele că nu este ușor ruptă, siguranță, protecția mediului și un transport bun.


  2. PET-ul tip flacon din plastic și flexibilitatea selectării capacității, pot produce diferite tipuri de sticlă, diferite produse de capacitate, design bogat de produse și soiuri de culoare.


  3. Sticla de plastic PET este ieftină, transparentă, etanșă la aer, rezistență bună la compresiune și ușor de modelat


  4. Materialul principal al sticlei de medicamente din plastic este rășina, proprietățile sale: suprafața mată fără gust, inodoră, netoxică nu va produce anumite gaze nocive, dăunătoare sănătății umane


  5. Cost scăzut pentru protecția mediului. Datorită limitării materialelor din sticlă, atât fabricarea, cât și reciclarea vor produce o anumită poluare a mediului. Odată cu dezvoltarea științei și tehnologiei, sticlele de plastic pot fi reciclate și refolosite după reciclare, reducând astfel daunele aduse mediului.


  6. Sticlele de plastic sunt mai sigure de utilizat. Sticlele din sticlă sunt fragile și nu sunt 100% sigure de utilizat pentru copii sau vârstnici. Și, deoarece sticla are o conductivitate termică puternică, sticlele sunt foarte nocive pentru piele atunci când sunt folosite pentru a ține lichidul fierbinte. Sticlele de plastic, pe de altă parte, nu au asemenea îngrijorări.


  7. Sticlele de plastic pot fi modelate după bunul plac, care pot fi produse într-o formă adecvată, fără prea multe procese, economisind mai mult timp și cost decât sticlele de sticlă.


  8. Mai puține cicatrici mecanice, o etanșare bună la aer între gura flaconului și capac, raport mic de scurgeri


  9. Rata scurgerii este mică și puternică