Sticlă de călătorie cosmetice portabile

- Mar 13, 2019-

În prezent, oamenii preferă să facă o excursie pentru a se bucura din ce în ce mai mult de viață. Înainte de a începe o călătorie, importantul lucru pe care trebuie să-l facem este să ne împachetăm cu atenție valiza.


Când fetele merg să călătorească, cosmeticele lor sunt indispensabile. Sticlele de cosmetice pe care fetele le folosesc de obicei sunt mari și nu sunt ușor de transportat și vor necesita mult spațiu în valiză. Prin urmare, este mai convenabil să purtați sticle de călătorie pentru cosmetice portabile pentru a reduce greutatea valizei și pentru a economisi spațiu.


Sticlele de călătorie portabile pentru cosmetice sunt capabile să păstreze creme, produse de îndepărtare a machiajului, șampoane etc. Conform cerințelor diferite, capacitatea de sticle portabile de călătorie este de obicei 20ml, 30ml, 50ml și așa mai departe.


Produsele noastre se angajează să construiască siguranță materială și ambalaje delicate. Și astfel de sticle au rezolvat o mulțime de probleme de ambalare atunci când suntem pe punctul de a face o călătorie.

bamboo packaging