MOQ scăzute? Nici o problema

- Jan 07, 2020-

Brandurile Indie se confruntă cu multe bariere în calea intrării pe piață, dar acești furnizori oferă opțiuni de ambalare cu cantități minime de comandă.


bamboo


Obținerea unei poziții în segmentul de produse pentru frumusețe și îngrijire personală este dificilă pentru brandurile independente noi și emergente. În plus față de provocările asociate cu formularea și securizarea distribuției, ambalajele pot reprezenta și blocaje rutiere formidabile pentru mărcile Indie, în special atunci când vine vorba de gestionarea costurilor cu cantități minime de comandă (MOQ)


Din fericire, furnizorii de ambalaje împrumută practica de a oferi opțiuni de ambalare MOQ mai mici, pentru a ajuta mărcile mai mici să își îndeplinească obiectivele fără a-și încălca bugetele.


„Ca toate mărcile consacrate de produse cosmetice și de parfumuri care le-au precedat, mărcile Indie nu ies din poartă pentru a cumpăra nimic de camioane”, comentează Michael Warford, director de vânzări, MS Packaging Corp. „Au nevoie de surse de ambalare care să le poată ajuta. pentru a-și atinge aspectul dorit și eficacitatea în cantități mici pentru a începe, pentru a testa piața și pentru a rezerva finanțe. "


În fazele incipiente ale găsirii unui loc pe o piață extrem de competitivă, minimizarea riscurilor este de cea mai mare importanță, spune Tony Son, director general, adăugând că structura de costuri a ambalajelor MOQ scăzute permite comercializarea testelor de loturi mici, fără o investiție uriașă. Odată ce marca primește feedback pe piață, o abordare MOQ scăzută are, de asemenea, flexibilitatea coapte pentru ajustări. „Dacă există unele probleme minore sau o modalitate mai bună de a îmbunătăți produsul, mărcile ar putea ajusta cu ușurință acest lucru în următorul lot”, spune el.


Warford este de acord, remarcând că viteza este esențială. „Opțiunile de ambalare a stocurilor cu MOQ-uri scăzute oferă mărcile Indie rapid la comercializare, permițând accesul rapid la eșantioane pentru protocoale de testare adecvate și accesul rapid la produsele de ambalare pentru procesarea producției”, spune el.


Warford este foarte ușor oferit în produsele din sticlă, afirmă Warford, deoarece acestea sunt fabricate în mod clar și pot fi decorate în mai multe moduri rapid și eficient pentru a obține o imagine de linie și un apel de branding. „Produsele din plastic în culori personalizate sunt un pic mai dificile la MOQ-uri scăzute”, spune el. „Colorarea plastică în formă de plastic este de obicei cea mai avantajoasă opțiune pentru a obține un aspect dorit în ambalajele din plastic. Este imposibil să păstrați stocul de stoc pentru fiecare opțiune de culoare dorită, de aceea este important să puteți furniza opțiuni de ambalare din plastic colorat la cele mai scăzute MOQ-uri posibile. "


Dincolo de a oferi o serie de ambalaje din plastic colorate și decorate, MS oferă și sticle de aluminiu ecologice, cutii și borcane în MOQ-uri de 10,00 bucăți.