Explicație detaliată a procesului de producție a rezervorului PP

- Apr 28, 2018-

Rezervoare PP cu diferite specificații și modele, utilizate pe scară largă în industria chimică, electroplant, canalizare, canalizare, laboratoare și anumite lichide, transport și depozitare a gazelor etc., în același timp, în favoarea și lauda utilizatorului. Următoarele indică procesul de producție a rezervoarelor PP:

1. Procesul de producție a rezervorului de rezervoare PP: Acest produs adoptă cea mai avansată tehnologie de turnare dintr-o singură fază, care asigură o distribuție uniformă a corpului rezervorului, sporind rezistența mecanică și siguranța și fiabilitatea. Prin analiza precisă și testarea rezervorului, rezervorul poate forma o structură superioară științifică superioară, grosimea poate ajunge la mai mult de 65 mm.

2. Procedura de sudura inferioară a rezervoarelor PP: Unitatea avansată de sudura inferioară pentru sudura automată a fundului acestui produs poate realiza sudarea completă a sudurilor mari pentru a se asigura că rezervoarele nu se scurg în nici un caz și pot fi ambalate în siguranță. Acest tip de lichid coroziv periculos garantează munca și siguranța mediului înconjurător. Specificațiile pentru sudură sunt efectuate conform standardului european (DVS2205).

3, procesul de sudare a procesului de sudare a bazinului PP: Acest produs utilizează o unitate de sudare automată cu sudura automată avansată, cu o durată lungă de extracție a brațului, completarea unică a lucrărilor importante de sudare a rezervorului inferior, creșterea capacității de presiune a rezervorului inferior pentru a preveni scurgerile Apariția produsului să extindă în mod eficient durata de viață a întregului produs timp de 10 ani și poate atinge chiar și o durată de viață de 15 ani în statică.

Cele de mai sus este procesul de producție specific de rezervoare PP, în speranța de a ajuta prietenii de la utilizatori să înțeleagă mai bine, în cazul în care există alte probleme, puteți contacta fabrica noastră direct.