Producător de ambalaje de bambus

- Mar 10, 2020-

Preț redus: 0,57 USD + Fără depozit de taxe de import

Perfect pentru prelevarea sau depozitarea umbrelor pentru ochi, machiaj, creme și alte produse cosmetice.

Capacitate-50ml, dimensiune: D46mm * 61mm, portabil pentru transport și utilizare

Fabricat din sticlă de înaltă calitate, cu capace de bambus, care este ecologic și rezistent la șocuri, vă poate proteja bine crema

Vino cu căptușeli și capace de bambus cu șurub, care este sigilat și rezistent la scurgeri, excelent pentru călătoria ta

bamboo-packaging-manufacturerbamboo-packaging-manufacturer


De ce să alegi bambusul?


Ambalajele din bambus ajută la reducerea impactului asupra mediului și la promovarea unei planete mai sănătoase. Iată câteva motive pentru care vă puteți simți bine cu privire la ambalajele din bambus:

Este local - Bambusul folosit pentru ambalajul nostru se apropie de facilitățile care fabrică produsele noastre. Aceasta reduce amprenta noastră de carbon legată de ambalaje.

Crește rapid - bambusul este planta lemnoasă cu cea mai rapidă creștere din lume. Poate crește până la 24 de cm (aproape 61 cm) pe zi. Poate fi recoltat în doar trei-șapte ani - mult mai rapid decât lemnele de foioase. Acest lucru face ca bambusul să fie extrem de reînnoit și o alternativă excelentă la spume, ondulați și pulpă de hârtie turnată.

Este puternic și durabil - Ca și oțelul, bambusul poate rezista multă tensiune în timp ce este întins sau tras, motiv pentru care este folosit pentru bărci, schele pentru construcții și alte elemente care necesită rezistență și flexibilitate. Deoarece este atât de dur, știm că vă poate proteja echipamentul tehnologic în mod eficient.

Este un prieten al mediului - Bamboo ajută la promovarea solului sănătos. Sistemele de rădăcini profunde ale plantelor protejează împotriva eroziunii solului. Atunci când este recoltat corect, bambusul nu necesită replantare după aceea. În plus, ambalajele din bambus sunt biodegradabile și pot fi compostate după utilizare.