Sticle de loțiune de bambus

- Jan 10, 2020-

SY-BLB060A-1.jpgSY-BLB040A-1SY-BLB100B-1


Sticlele de loțiune au toate formele, dimensiunile și formele diferite. Sunt confecționate din mai multe tipuri diferite de materiale, cele mai multe sunt fie recipiente din plastic, sticlă sau acril. Deoarece există mai multe tipuri diferite de loțiune, fie că este vorba de față, mâini sau corp, formulele pentru loțiuni diferă considerabil. Acesta este unul dintre motivele pentru care sticlele de loțiune sunt incredibil de diverse. Nu numai asta, dar, marea varietate de opțiuni disponibile, oferă consumatorilor opțiunea de a alege ceea ce preferă. Unele produse specifice vin în sticle care nu sunt bine făcute sau dificil de utilizat. Mai jos sunt incluse câteva dintre diferitele opțiuni de stocare a loțiunii.

Unele loțiuni sunt păstrate în tuburi cu capac. Aceste tuburi sunt de obicei din plastic și, în funcție de dimensiunea lor, pot ține destul de multă loțiune. Tuburile din plastic acoperite nu sunt întotdeauna cea mai bună alegere, atunci când vine vorba de sticle de loțiune. Indiferent dacă este vorba de loțiune pentru față, loțiune de mână sau altfel, loțiunea poate provoca uneori acumularea și prăjirea în jurul butonului din care iese. Dacă aplicația nu este făcută cu atenție și se adună loțiune pe ducul sau în capac, este risipitor și provoacă un pic de încurcătură. O altă problemă pe care o pot avea unii cu tuburile acoperite este dacă uită să închidă capacul până la capăt, loțiunea devine apoi expusă. Acest lucru poate usca loțiunea și reduce eficacitatea acesteia în timp.

În al doilea rând, există sticle de loțiune, care sunt, de asemenea, din plastic, dar în loc de blaturi acoperite, au dozatoarele de pompă. Acest lucru este util pentru mulți oameni care nu doresc să înșele și să nu înșurbeze un vârf sau să nu dorească să ridice capacul. Distribuitoarele de pompe au o varietate mare de opțiuni. Există pompe netede, pompe de blocare în sus, pompe de blocare în jos și spume. Această metodă poate fi cea mai dificilă pentru cei care au probleme cu puterea din mâini. Deci, pentru cei care au probleme în a strânge sau a răsuci lucrurile, această opțiune este preferată. Cel mai notabil dezavantaj al acestei metode de păstrare a loțiunii este că, în funcție de câtă loțiune ai nevoie, este posibil să fii nevoit să pompezi de mai multe ori. Acest lucru poate deveni un pic enervant, mai ales dacă pompa nu se distribuie foarte mult de fiecare dată.

În cele din urmă, cel mai eficient și unul dintre cele mai bune moduri de a stoca loțiune în sticla de sticlă. Aceste tipuri de sticle de loțiune sunt grozave, deoarece vin practic în fiecare tip și dimensiune, și ele distribuie cu ușurință cantitatea de loțiune de care ai nevoie. Poți alege să folosești o pompă cu o sticlă de sticlă sau poți pur și simplu să răsuciți pompa și să turnați o cantitate de loțiune în mână pe care doriți. Datorită numeroaselor tipuri de loțiuni, precum și a containerelor de dimensiuni de călătorie și de dimensiuni familiale, unele dintre aceste opțiuni pot funcționa mai bine decât altele. Dar este important să găsești tipul care funcționează corect pentru tine și familia ta. Sticlele de loțiune sunt la fel de variate ca multe alte recipiente cosmetice, depinde doar de preferințele personale.