borcan cosmetic de bambus

- Jan 17, 2020-

Specificațiile borcanelor cosmetice din bambus

Există diferite tipuri de recipiente cosmetice din bambus, dar utilizarea finală este aceeași: recipiente biodegradabile pentru creme cosmetice. Sunt materiale de ambalare ideale pentru produse organice, cum ar fi ascunzătoarele, spălarea feței și protecția solară. Eticheta „Bamboo Cosmetic Can” poate fi înșelătoare. Pentru unele companii de ambalare, sticlele lor de bambus sunt confecționate integral din sticlă sau sticlă acrilică din bambus. Cu toate acestea, un adevărat borcan cosmetic din bambus este un recipient care prezintă caracteristicile lemnului de bambus lustruit, unic și netoxic.


În interior, un pachet tipic de produse cosmetice din bambus este livrat cu un corp de aluminiu, sticlă, PP sau PE, capac interior, căptușeală pentru capac sau interior. Toate piesele exterioare (cum ar fi capacul și baza) sunt fabricate din 100% bambus.


decor

Procesul de creare a unui recipient cosmetic din bambus este împărțit în trei etape. Mai întâi trebuie să selectați cu atenție cel mai bun bambus, apoi aceste materii prime trec prin lama mașinii de tăiat. Secțiunea tăiată este apoi predată unui meșter priceput pentru decorare.


Ghivecele de bambus pot fi decorate pentru a-i ajuta să iasă mai departe. Pentru a obține efectul dorit, producătorul folosește diferite tehnici precum serigrafie, gravură, ștanțare la cald, mat, gravură și gravare cu laser.


Oricare dintre aceste tehnici poate fi folosită pentru a crea suprafețe netede, încorporând siglele companiei sau instrucțiuni încorporate.


culoare

La fel ca lemnul, bambusul ca materie primă poate fi de asemenea lustruit pentru a arăta efectele sale vizuale unice. Unele dintre cele mai comune culori și modele pe care producătorii le pot crea includ bambus natural, dungi de zebră și carbonizate.


capacitate

Conservele cosmetice din bambus pot fi personalizate în funcție de cerințele de capacitate ale clienților. Cu toate acestea, volumele uzuale sunt de 5 ml, 10 ml, 15 ml, 30 ml, 50 ml, 100 ml, 150 ml și 200 ml.


Astăzi, datorită utilizării borcanelor cosmetice din bambus ecologice și inofensive.