Elemente de inspecție a aspectului rezervorului de măsurare PP

- Apr 28, 2018-

Rezervorul de măsurare PP este un fel de test care trebuie efectuat înainte de a fi folosit, deoarece trebuie să ne asigurăm că acesta este mai sigur și mai sigur atunci când este folosit, deci trebuie să efectuăm un anumit test, așa că trebuie să-l testezi. Ce contează?

(1) Bubble: Diametrul maxim admisibil al bulelor de pe suprafața rezervorului de dozare PP este de 5 mm. Când există mai puțin de 3 bule cu un diametru de cel mult 5 mm pe metru pătrat, este posibil să nu fie reparate. În caz contrar, bulele trebuie să fie zgâriate și reparate.

(2) Crăpături: Crăpăturile de pe suprafața stratului rezistent la coroziune nu au voie să aibă o adâncime de 0,5 mm sau mai mult. Fisurile de pe suprafața stratului de armare au o adâncime de 2 mm sau mai mult.

(3) Concavitatea și convexitatea (sau ridurile): Suprafața stratului rezistent la coroziune trebuie să fie netedă și netedă, iar grosimea porțiunii convexe-concave a stratului de ranforsare nu trebuie să fie mai mare de 20% din grosime.

(4) Înapoi la alb: rezervorul de măsurare PP nu trebuie să aibă zone de albire, iar diametrul maxim al zonei de întoarcere a stratului de armare nu trebuie să depășească 50 mm.

După ce rezervorul de măsurare PP a trecut inspecția formală, putem fi mai siguri când îl folosim. Ei bine, astăzi vorbim despre această cunoaștere și nu știm dacă toată lumea a învățat-o și sperăm să îi ajutăm pe toată lumea.