Despre sticla de sticlă

- Dec 27, 2019-

why


Sticlele utilizate în produse cosmetice sunt împărțite în principal în: produse de îngrijire a pielii (cremă, loțiune), parfum, uleiuri esențiale, lac de unghii, mai multe tipuri majore de capacitate mică, capacitate mai mare de 200 ml este rar folosită în produse cosmetice.


Sticlele de sticlă sunt împărțite în borcane, sticle cu guri înguste, pastele solide folosesc în general borcane, ar trebui să fie distribuite capac de aluminiu sau capac de plastic, capace pot fi utilizate pentru injecția de culoare și alte efecte; emulsie sau lichid Pentru pastă se folosește în general flaconul cu gură îngustă. Ar trebui să fie echipat cu un cap de pompă. Este necesar să împiedicați resortul și mingea să se ruginească. Majoritatea capetelor pompei sunt echipate cu margele de sticlă, care sunt de obicei utilizate pentru testarea materialului. Dacă capacul este echipat cu un dop, agentul de apă este asortat cu orificiul mic și mufa interioară, iar emulsia groasă este echipată cu dopul interior cu gaura mare.


Sticlele de sticlă sunt mai consistente în selectarea materialelor, mai multe prelucrări, bogate în tehnologia de prelucrare, iar capacul sticlei este diversificat. Formele obișnuite ale sticlelor sunt cilindrice, ovale, plate, prismatice, conice etc. Producătorii dezvoltă adesea serii de forme de sticlă. Corpul sticlei are o pulverizare transparentă, înghețată, translucidă, ecran de mătase, ștanțare la cald și așa mai departe.