Ambalaje cosmetice din lemn

Există diferite tipuri de ambalaje cosmetice din bambus, dar utilizatorul final este același: ca un recipient biodegradabil pentru creme de frumusete. Ele fac ambalajul ideal pentru produse ar fi anticearcan organice, demachiant facial, și de protecție solară. Eticheta de bambus cosmetice borcan poate fi înșelătoare. Pentru unele companii de ambalare, borcanele lor de bambus sunt realizate în întregime din sticlă sau acrilic, cu modele de bambus. Dar sticla de cosmetice din bambus real este un ecran de caracteristici din lemn de bambus lustruit, unic, non-toxice. În interior, un pachet tipic de bambus cosmetice este ambalat cu un corp acrilic, sticlă, PP, sau PE, capac interior, căptușeală capac, sau castron interior. Toate părțile externe (cum ar fi capacul exterior și baza) sunt realizate din bambus 100%.
Vorbeste acum

Detalii produs

Ambalaje din lemn/bambus


87766517-1674-4903-bfc6-0bd13465b44d

417409538647955634

Decor:

Canistre de bambus pot fi decorate pentru a le ajuta să iasă în evidență mai mult. Pentru a obține rezultatele dorite, producătorii au folosit diferite tehnici, ar fi imprimarea ecranului, gravarea, ștanțarea la cald, glazurarea, gravarea și gravarea cu laser.

Oricare dintre aceste tehnici pot fi folosite pentru a crea suprafețe netede, combina logo-uri companiei, sau instrucțiuni de încorporare.Culoare:

Ca și lemnul, bambusul este o materie primă care poate fi lustruită pentru a crea un efect vizual unic. Unele dintre cele mai comune culori și modele pe care producătorii pot crea includ bambus natural, dungi zebra, și carbonizate.


Capacitate:

Produsele cosmetice din bambus pot fi personalizate pentru a satisface cerințele de capacitate ale clienților. Volumele uzuale sunt 5ml, 10ml, 15ml, 30ml, 50ml, 100ml, 150ml și 200ml.

În zilele noastre, sticle cosmetice din bambus sunt utilizate pe scară largă, deoarece acestea sunt ecologice și inofensive.Hot Tags: ambalaje cosmetice din lemn, producatori, fabrica, en-gros, ieftin, personalizat, pret redus, proba gratuita

Anchetă

You Might Also Like