Bamboo Eyeshadow Compact

MS Packing este un brand care se angajează în produsele naturale, vegane, fără cruzime și durabile, ambalate în principal în bambus și sticlă reîncărcabile. Amabil cu tine și amabil cu mediul.
Vorbeste acum

Detalii produs


Despre Bamboo Eyeshadow Compact
830555481494558997.jpgO paletă uimitoare, refilabilă, fără plastic, cu 3 nuanțe frumoase dintr-un amestec de nuanțe mate și sidefate. Pigmentul intens și textura mătăsoasă permit realizarea unei varietăți de aspecte cu această paletă.


Paletele sunt o modalitate excelentă de a vă extinde repertoriul de machiaj și de a crea aspect de zi cu noapte cu ușurință. Paletele sunt, de asemenea, perfecte pentru călătorii, astfel încât să vă puteți bucura de libertatea de alegere, rămânând cât mai compact posibil.


Dacă nu sunteți' nu este singurul iubitor de machiaj pe care îl cunoașteți, paletele de machiaj fac cadouri minunate. Orice fan al frumuseții ar fi încântat să primească o paletă. Indiferent dacă căutați un cadou pentru un prieten sau un cadou pentru dvs., accesați una dintre paletele noastre de machiaj pentru umbre.


435744005940574981.jpg

Descriere
Numefard de ochi de bambus compact
Măsura101 * 55 * 13 mm
Greutate54g
Materialbamboo+aluminum
MOQ3000 buc
Timpul de livrare15-20 zile


Hot Tags: fard de ochi din bambus compact, producători, fabrică, en-gros, ieftin, personalizat, preț mic, eșantion gratuit

Anchetă

You Might Also Like