Paletă capsulă de bambus

Artistul tău interior va prospera într-o paletă de oportunități cu Paleta capsulei Bamboo. Simplificați-vă rutina de înfrumusețare prin colectarea produselor într-o singură paletă. Paletele au spațiu pentru tot ce aveți nevoie, cu suport magnetic personalizabil pentru a vă permite să proiectați aspectul. Aceste compacte magnetice reutilizabile vă permit să reutilizați același recipient din nou și din nou cu rezerve pentru fard de obraz / iluminator, fond de ten pudră, balsam pentru sprâncene și fard de ochi.
Vorbeste acum

Detalii produs

1555623

Descrierea /paleta capsulei de bambus
Dimensiuni74*74*14mm
Personalizarelogo-ul poate fi gravura cu laser
Timp de livrare7-15 zile
2.jpg


O paletă de bambus goală pentru a proteja și transporta culorile ochilor presați, balsamurile pentru sprâncene, corectoarele, culorile obrazului presat, fundația presată și cremele universale. Această paletă are spațiu pentru tot ce aveți nevoie, cu suport magnetic personalizabil pentru a vă permite să proiectați aspectul preferat. Suficient de mic pentru a se potrivi confortabil în geanta de cosmetice. Utilizați și reutilizați acest compact.

156184359209546753.jpgCapsula asta e totul! Paleta superbă de bambus este modul perfect de a-ți eficientiza rutina. Pop într-o cremă universală, un fard de pleoape strălucitor. Adauga rimel si luciu de buze. Se mândrește cu utilizarea ingredientelor organice și fairtrade (inclusiv bambusul în recipiente!).


Hot Tags: paleta de capsule de bambus, producatori, fabrica, en-gros, ieftine, personalizate, pret redus, eșantion gratuit

Anchetă

You Might Also Like