5g Pulbere de bambus compact

Fabricat într-un design subțire ideal pentru a se încadra în geanta de machiaj sau în geantă cu ușurință absolută, acest compact de pulbere gol remarcabil de util se va încorpora cu ușurință în colecția dvs. atât în ​​dimensiune, cât și în stil. O modalitate simplă de a vă aduce cosmeticele și / sau cremele preferate oriunde și peste tot, trebuie să mergeți.
Vorbeste acum

Detalii produs

417409538647955634


Cerere:

Perfect pentru a fi folosit cu o mare varietate de opțiuni cosmetice diferite, acest mic compact minunat este deosebit de bun pentru a conține corectori sau pulberi în siguranță în interiorul său. Creat pentru ușurință în utilizare și portabilitate, puteți transporta mai multe dintre acestea cu dvs. și abia chiar observați ei sunt acolo, indiferent dacă sunt în buzunar, în poșetă sau altfel.


Caracteristici:

  • Creat din tigăi de fier de lungă durată, astfel încât să știți că îl puteți umple din nou de multe ori

  • Disponibil în mai multe culori minunate pentru a alege pentru a se potrivi cel mai bine dvs. și preferințelor dvs.

  • Excelent pentru oricine, de aproape orice vârstă, să se bucure în funcție de produsele cosmetice deținute în el

  • Ușor de deschis și închis, dar se fixează în siguranță pentru transport indiferent


1555623


Venerat de mult ca simbol al longevității, forței, tenacității și flexibilității, bambusul este acum o resursă principală pentru o frumusețe durabilă.


Bambusul este o plantă prolifică, super-eco-durabilă și extrem de versatilă. Este cultivat ca sursă de fibre de îmbrăcăminte, materiale de construcție, medicamente și ingrediente pentru îngrijirea pielii. Această resursă dinamă se află acasă într-o gamă largă de climat, crescând pe fiecare continent al planetei (cu excepția polilor).


Din punct de vedere tehnic, bambusul este o iarbă uriașă și una dintre plantele cu cea mai rapidă creștere de pe planetă - multe soiuri cresc centimetri pe zi. Bambusul este considerat una dintre cele mai regenerabile resurse vegetale, deoarece se auto-propagă, ceea ce înseamnă că, după tăierea plantei, sistemul său radicular trimite noi lăstari pentru a umple creșterea fără a fi replantat. În plus, poate fi recoltat la maturitate deplină în trei până la cinci ani (comparativ cu 10 până la 20 de ani pentru rășinoase și 30 până la 60 de ani pentru lemn de esență tare) și poate produce cu 35 la sută mai mult oxigen decât copacii. Pentru a-și îmbunătăți și mai mult profilul ecologic, bambusul poate îmbunătăți, de asemenea, calitatea solului, poate spori eroziunea și poate sustrage dioxidul de carbon din atmosferă. Și pentru că crește ca o adevărată buruiană, bambusul necesită puțină irigare și nu folosește îngrășăminte sau pesticide.

Hot Tags: 5g pulbere de bambus compactă, producători, fabrică, en-gros, ieftin, personalizat, preț mic, eșantion gratuit

Anchetă

You Might Also Like