Sticla de sampon cu capac pompa bambus

Flaconul nostru negru, alb și chihlimbar sticla de 500 ml cu gât de bambus este un mod ușor de a vă actualiza zona de baie / piele. Aceste sticle vin cu pompă și gât de bambus, creând un aspect elegant și fără esență.
Aceste sticle nu vin cu etichete, deci puteți face orice doriți cu designul dvs.
Vorbeste acum

Detalii produs

Despre bambus

Bambusul este un material natural. Fiecare piesă este unică și va varia ușor ca aspect. Variațiile de culoare apar ocazional la bambus, cu toate acestea, aceasta este o caracteristică naturală și nu un defect priduct. Nu vom livra niciodată un produs defect, dar bambusul este supus crăparii și despicării la fel ca orice alt produs din lemn. Bambusul poate dezvolta fisuri în tranzit din cauza manipulării aspre și a schimbărilor de vreme. Conform&# 39, nu garantăm coerența cu oricare dintre produsele noastre din bambus, dar încercăm din răsputeri să oferim bambus de cea mai înaltă calitate disponibil pe piață. Toate produsele noastre din bambus sunt tratate cu un lac care oferă un cost bun la suprafața produsului, îi conferă un finisaj moale și îl protejează de umiditate. Spunând că, deoarece este un produs natural, bambusul nu trebuie lăsat umed pentru o perioadă lungă de timp. Vă rugăm să vă asigurați că produsul este lăsat să se usuce între utilizări, dacă este lăsat umed sau într-un mediu umed, în cele din urmă se va decolora și ar putea deveni mucegăit.

Serviciul nostru

Bamboo-Jar-3


MOQ :

FAQ1

Hot Tags: sticla sampon cu capac pompa bambus, producatori, fabrica, en-gros, ieftin, personalizat, pret mic, proba gratuita

Anchetă

You Might Also Like