Sticlă de bambus cu ser

Există diferite tipuri de ambalaje cosmetice din bambus, dar utilizatorul final este același: ca un recipient biodegradabil pentru cremele de înfrumusețare. Sunt ambalaje ideale pentru produse precum corector organic, demachiant facial și protecție solară. Eticheta „borcan pentru bambus pentru cosmetice” poate fi înșelătoare. Pentru unele companii de ambalare, borcanele lor din bambus sunt fabricate în întregime din sticlă sau acril, cu modele din bambus. Dar adevărata sticlă pentru produse cosmetice din bambus este un afișaj al caracteristicilor lemnului de bambus lustruit, unic, netoxic. În interior, un pachet cosmetic tipic din bambus este ambalat cu un corp din acril, sticlă, PP sau PE, capac interior, căptușeală a capacului sau interior castron. Toate părțile externe (cum ar fi capacul exterior și baza) sunt realizate din bambus 100%.
Vorbeste acum

Detalii produs

Sticlă de ser de bambus

IMG_6228

Culoare


La fel ca lemnul, bambusul este o materie primă care poate fi lustruită pentru a crea un efect vizual unic. Unele dintre cele mai comune culori și modele pe care producătorii le pot crea includ bambus natural, dungi de zebră și carbonizate.


Capacitate


Cosmeticele din bambus pot fi personalizate pentru a satisface cerințele de capacitate ale clienților. Volumele obișnuite sunt 5ml, 10ml, 15ml, 30ml, 50ml, 100ml, 150ml și 200ml.


FAQ:

FAQ1

Hot Tags: sticlă de bambus cu ser, producători, fabrică, en-gros, ieftin, personalizat, preț mic, eșantion gratuit

Anchetă

You Might Also Like