Sticlă cu pompă de bambus completă

Materialul acestei sticle de bambus bambus real, care este un ambalaj ecologic.
Plantele de bambus sunt o resursă durabilă în general. Aceste ierburi nu contribuie la defrișarea masivă. Nici măcar nu au nevoie de substanțe chimice dăunătoare, deoarece sunt rezistente în mod natural împotriva mucegaiului, ciupercii și bacteriilor.
Această sticlă de bambus de mare capacitate este concepută pentru a stoca produse cosmetice lichide, precum shapoo și loțiune.
Vorbeste acum

Detalii produs

De ce vă sugerăm să vă schimbați ambalajele cosmetice în acest ambalaj din bambus?


ambalajul din bambus este utilizat pe scară largă, iar odată cu dezvoltarea tehnologiei de prelucrare, domeniul de aplicare se extinde. ambalajele comune din bambus se folosesc în produse acvatice, ambalaje de specialitate, ceai, mâncare, vin, ambalaje cadou; ambalajul din bambus nu este doar practic, ci și aprecierea valorii, oamenii harnici din zhuxiang, ingeniozitatea inimii au creat un ambalaj frumos din bambus cu înțelepciune, fie că este țesut, realizat din foi de bambus sau ambalaje din bambus din bambus original. , este cu siguranță o „artă” bună.


Utilizează în principal bambusul cu o perioadă scurtă de creștere și o gamă largă de creștere ca materii prime. Se realizează prin procesare pură de mână pentru a menține duritatea și durabilitatea bambusului. Este complet original și poate înlocui ambalajele convenționale de carton în diferite domenii. Protecția mediului, robustă și reutilizabilă.


Ani de feedback ai clienților ne spun că, odată ce s-au obișnuit cu acest ambalaj ecologic, nu vor mai accepta ambalaje din plastic.


Permiteți-mi să vă arăt informațiile detaliate despre acest produs:

Numele produsului Sticla completă de pompă de bambus
Material Bamboo + PET
Utilizarea industriei Îngrijire corporală
mărimea
D44 * H161mm
Greutate 70g
Comandă personalizată Accept


Vă întrebați mai multe detalii?

2

19d9c93520c7b10625f22644363d270

6
sticla de pompă de bambus completă două pompe diferite sticle de mărime diferită


Informațiile companiei noastre:

Suntem Dongyang MS Imp & Exp Co., LTD, care are o experiență de peste 6 ani în comerțul exterior de ambalaje din bambus.

Promitem că produsele noastre sunt bambus 100% natural. Odată ce mărfurile sunt deteriorate sau omise, vom suporta toate pierderile și le vom înlocui. Vom răspunde la întrebările dvs. pe acest site în termen de 24 de ore.

Pe lângă site-ul nostru oficial, puteți găsi produsele noastre de ambalare pe acest site și le puteți căuta simplu pe Alibaba și Global Sources.


FAQ透明Hot Tags: Sticlă completă de pompă de bambus, producători, fabrică, en-gros, ieftin, personalizat, preț mic, eșantion gratuit

Anchetă

You Might Also Like