Sticlă completă de loțiune din sticlă de bambus

Materialele naturale pot arăta un aspect vizual, tactil și gust al modificărilor dinamice, ceea ce indică faptul că modificările proprietăților materialului, noile idei de ambalare pentru designerii de ambalaje ale produselor. Dacă informațiile de pe pachet pot schimba timpul și se pot schimba, pentru a ajuta consumatorii să identifice informațiile despre produs.
Această sticlă clară de sticlă cu capac de pompă din aluminiu arată de lux. Această combinație de ambalaje clasice și morderne este mai atrăgătoare pentru clienți.
Vorbeste acum

Detalii produs

INFORMAȚIE


Descriere
Îngrijirea pielii / Crema de față
Siglă Logo personalizat
MOQ 1000pcs
Timpul de livrare 7-20days


MATERIALSticla exterioară Bambus
Sticla interioară Sticlă
Capacul pompei interioare Aluminiu sau PP
Capac exterior Bambus


CULOARECapacul pompei Siler Or Gold
Sticla

Bambusul naturalBOTELĂ DE LOTION

Sticlele de loțiune au o varietate de forme, dimensiuni și forme. Sticlele noastre de loțiune sunt fabricate din mai multe tipuri diferite de materiale, cum ar fi bambus + sticlă, bambus + plastic și așa mai departe. Deoarece există multe tipuri de loțiuni, fie că este vorba despre față, mâini sau corp, formula loțiunii este foarte diferită, astfel încât sticlele de loțiune sunt de asemenea diverse. Cu pământul din ce în ce mai deteriorat, ambalajele ecologice sunt din ce în ce mai acceptate de oameni. Natura stabilă a bambusului și culoarea sa unică facilitează acceptarea consumatorilor.


0ZC0G) @ $ HHV65O2BWY {_K [0

FAQ1

Hot Tags: Sticlă completă de loțiune din bambus, producători, fabrica, en-gros, ieftin, personalizat, preț mic, eșantion gratuit

Anchetă

S-ar putea sa-ti placa si