Sticle personalizate de bambus color

Materialul de bambus ecologic vă oferă o nouă alegere în epoca ambalajelor din plastic,care este natural și non - aditiv, ceea ce face ca produsele dumneavoastră să iasă în evidență pe piață. Culorile vitros personalizate de flori profusion poate stimula dorinta de cumpara, poate decora dormitorul mai mult. Fie că este vorba de toner, ser sau deodorant, există întotdeauna o sticlă pentru tine.
Vorbeste acum

Detalii produs

Photo_5

Descrierea /
Sticle personalizate de pompe de bambus de culoare pentru cosmetice
Nume de marcă
Doamna
Locul de origineXuzhou,China
Volum30/40/50/60/100/120/150/200ml
CuloareCa requirments clienților
Imprimare a sigleiGravură cu laser/ecran de mătase
Cantitatea minimă de comandă1.000 buc.
Timpul de livrareaproximativ 20-25 zile

De ce vă recomandăm acest sticle de bambus?

1.Both capacul și pompa sunt realizate din materialul de bambus cel mai ecologic, este foarte elegant, natural și durabil.

2.Forsted sau clar este opțional și toate culorile pot fi personalizate, vă recomandăm să utilizați culoarea standard Pantone pentru pictura. Vă rugăm să rețineți că cantitatea minimă de comandă pentru articolul particularizat este de la 1.000buc.
3.The pompe de sticle pot fi personalizate în funcție de produsele cutomers "-orice este pompa lotiune, pompa spary, pompa nas lung și pompa comutator.
4.Logo sau eticheta de imprimare este acceptabil și cu costuri reduse, vom face probe de pre-producție pentru confirmarea dumneavoastră înainte de o comandă în vrac.
Detalii

custom color bamboo bottles

bamboo cap glass bottles

bamboo pump glass bottles

Hot Tags: sticle personalizate de bambus de culoare, producători, fabrică, en-gros, ieftin, personalizat, preț scăzut, probă gratuită

Anchetă

You Might Also Like