Sticlă ceramică whiteware cu bambus

Whiteware, oricare dintr-o clasă largă de produse ceramice care sunt de culoare albă până la off-alb în aparență și conțin frecvent o componentă vitroasă semnificativă, sau sticle, .
Whitewares toate depind pentru utilitatea lor pe un set relativ mic de proprietăți: impermeabilitate la fluide, conductivitate scăzută de energie electrică, inertitate chimică, și o capacitate de a fi format în forme complexe.
Aceste proprietăți sunt determinate de amestecul de materii prime alese pentru produse, precum și de procesele de formare și ardere utilizate la fabricarea lor.
Vorbeste acum

Detalii produs

product show

Sticlele de sticlă din ceramică sunt o alegere de top pentru produsele de îngrijire a pielii. Aceste sticle proteja produsele dumneavoastră în timp ce, de asemenea, oferind un aspect curat, clare pentru creme de întinerire și seruri pentru piele cu aspect proaspăt. Va oferim o gama de dimensiuni pentru acasă și pe drum utilizare!

ceramic whiteware bottle with bamboo

Pentru o alegere elegantă, opacă, avem sticle de sticlă ceramică cu pompe fără aer. Aceste sticle albe de îngrijire a pielii și pompe sunt compuse din whiteware ceramice, oferind bariere excelente de umiditate și rezistență ridicată la grăsime, ulei, căldură, și alcooli.


Pompele se distribuie uniform, curat și fără probleme, reducând pierderea produsului. La fel ca loțiune și pompe, pompele sunt concepute pentru a distribui produse de vâscozitate mai mare. Sticlele de articole albe ceramice sunt opțiuni de ambalare fără metal și propulsor pentru produse de îngrijire a pielii, ar fi produsele de curățare facială, seruri de reducere a ridurilor și multe altele.

466894010246557220

Hot Tags: sticlă ceramică whiteware cu bambus, producători, fabrică, en-gros, ieftin, personalizat, preț scăzut, probă gratuită

Anchetă

You Might Also Like