Bamboo din oțel inoxidabil Roller Bottle

Clasic, convenabil, și la îndemână, distribui uleiuri esențiale uimitoare cu aceste role. Ele se potrivesc perfect în mai multe dintre cazurile noastre de transport pentru a lua cu tine oriunde te duci.
Conținut: (144) Sticle cu role de sticlă transparentă w/ Rollers & Black Caps.
Dimensiune: 1/3 oz (10 ml)
Directii: Puteți utiliza o pipetă sau dropper de sticlă pentru a umple sticla. După ce ați adăugat uleiurile la sticla asigurați-vă că pentru a apăsa ferm în jos pe rola, deoarece acest lucru va ajuta la evitarea scurgerilor. Etichetează-ți sticlele.
Notă: Sticlele care conțin uleiuri sau lichide trebuie depozitate și transportate în poziție verticală pentru a preveni scurgerile.
Vorbeste acum

Detalii produs

默认文件1585297145735


Instrucţiuni:

  1. Se transferă uleiul dintr-un alt flacon sau se amestecă un amestec propriu în această sticlă. Puteți face acest lucru cu ușurință folosind o pipetă de plastic, seringă, sau dropper de sticlă. Deschiderea acestui flacon este suficient de mare încât să puteți chiar să introduceți cu atenție ulei în el din sticlele de ulei esențial. (Din nou, pentru cele mai bune rezultate, se diluează uleiurile esențiale cu cel puțin o cantitate egală de ulei de transport.)

  2. După ce uleiul este în flacon, puneți rola introduceți în deschidere. Apăsați ferm inserția până când este conectat în siguranță (încercați să nu împingeți direct pe bila cu role). Aveți grijă și țineți strâns de flacon în timpul acestui proces.

  3. Vă rugăm să rețineți că sticlele roll-on care conțin lichide trebuie depozitate și transportate în poziție verticală pentru a preveni scurgerile. (Nu putem fi responsabili pentru daunele sau pierderile cauzate de scurgeri.)

  4. Odată ce uleiul este în flacon și se introduce bila cu role, poate doriți să atașați o etichetă. (Asigurați-vă că ștergeți orice ulei din exteriorul flaconului înainte de etichetare.) Puteți achiziționa etichetele noastre goale pentru a personaliza și imprima.

bamboo stainless steel roller bottle

bamboo roller on bottle1

 

Hot Tags: sticla cu role din bambus din otel inoxidabil, producatori, fabrica, en-gros, ieftin, personalizat, pret redus, proba gratuita

Anchetă

You Might Also Like