Bamboo PLA Cosmetic Packaging Container

Acidul polilactic (PLA) este un nou tip de material biodegradabil bazat pe bio și regenerabil, obținut din materii prime amidon propuse de resursele plantelor regenerabile (cum ar fi porumbul, manioca etc.). Materia primă din amidon obține glucoză prin zaharificare, apoi fermentează glucoza și anumite tulpini pentru a produce acid lactic cu puritate ridicată, apoi sintetizează acidul polilactic cu o anumită greutate moleculară printr-o metodă de sinteză chimică. Are o bună biodegradabilitate. După utilizare, acesta poate fi degradat complet de microorganisme din natură în condiții specifice și, în cele din urmă, generează dioxid de carbon și apă, care nu poluează mediul. Acest lucru este foarte benefic pentru protecția mediului.
Vorbeste acum

Detalii produs

CONTAINER DE ÎNCĂRCARE ÎN CONSTRUCTII PLA GRAMATICE ALIMENTARE CONTAINERE PLA / SERUM DROPPER BAMBOO PLA COSMETIC CONTAINER


7


Marca:Am G M; S
Locul originalului:Jin Hua Zhejiang China
Mărimea:5ML / 10ML / 15ML
Material:bambus + PLA
Tipuri: Recipiente de ambalare cosmetice PLA biodegardabile de calitate alimentară Containere cu cremă / picătură de seră Recipient pentru ambalaje cosmetice de bambus PLA
Culoare: Orice este în regulă
Ambalare:Ambalare puternică din cartonpotrivit pentru transportul pe distanțe lungi
MOQ:3000pcs
Port de livrare:FOB NINGBO / SHANGHAI / SHENZHEN, CHINA
Termeni de plată:T / T irevocabile L / C la vedereLead

Detalii Imagini


8

5

Materialul PLA este fabricat din amidon vegetal și este recunoscut ca materie primă fără poluare în lume. Este o resursă vegetală degradabilă, produsul este degradat în apă și dioxidul de carbon Nu va fi evacuat în aer, nu va provoca efectul de seră. PLA nu va modifica în mod subtil genele umane precum plastifianții din materiale plastice. Este prima alegere pentru gravide și copii!


详情页

Diagrama de degradare a acidului lactic PLA

详情页2

DESPRE NOI


Amplificatorul Dongyang MS Imp GG; Exp Co., Ltd.


- Experiență de 15 ani în ambalaj

- 6 ani de experiență în comerțul exterior

- Produsele acoperă mai mult de 30 de țări.

Amplificator&Dongyang MS Import; Export Co., Ltd este filiala din Zhejiang Sinyoo Packaging Limited. A fost fondată în 2001, care are mai mult de 15 ani de experiență în ambalaje.

Sinyoo Packaging se află în orașul Dongyang, care se află la doar 20 km de YIWU. Avem o stare de trafic convenabilă și un mediu frumos. Compania noastră acoperă o suprafață de peste 4000 de metri pătrați, are peste 60 de lucrări la atelier.

Credem cu tărie că cel mai bun ambalaj merge cu cel mai bun serviciu. Toți membrii companiei noastre vor încerca tot posibilul să vă oferim o comandă satisfăcătoare și sperăm sincer că vom avea o cooperare frumoasă în viitor.

Corporateviziune

Odată cu agravarea poluării mediului, s-a acordat multă atenție acelei materiale biodegradabile și organiceambalaje zilnice Compania noastră se concentrează asupra materialelor biodegradabile și organice pentru a se dezvolta cu mediul nostru.

Din 2016, compania noastră se concentrează pe ambalajele din bambus șibiodegradabileplastic, cum ar fi PLA. Pentru ambalajele din bambus, ar fi 100%biodegradeazad în termen de cinci ani. De asemenea, pentru materialul PLA, acesta poate fibiodegradeazad în câteva luni. Cu toate acestea, pentru plasticul obișnuit, cum ar fi ambalajele AS, PS, PET, PP și sticlă, așa mai departe, acesta va fi biodegradat numai după mii de ani,

Credem cu tărie că dezvoltarea ființelor umane ar trebui să țină pasul cu mediuls stabilizare. Sperăm sincer că tot mai multe companii vor beneficia de protecția mediului înconjurător cu noi.Dacă comandați mai multe sticle, vă rugăm să mă contactați și vă voi oferi cel mai bun preț! Salutari Alisa :)


Hot Tags: recipient de ambalare cosmetică din bambus pla, producători, fabrică, en-gros, ieftin, personalizat, preț mic, eșantion gratuit

Anchetă

You Might Also Like