Sticle de lac de unghii de bambus

Deși majoritatea oamenilor ar putea să nu ia în considerare dimensiunea și forma flaconului lor preferat de ulei de unghii, există mulți factori care alcătuiesc un recipient mic. Fiecare parte a designului ar trebui să fie luată în considerare pentru a crea sticle care fac ușor de folosit unghia de unghii.
Deși designul sticlei poate fi o problemă de preferință personală, nu cred că cineva ar respinge noua sticlă de lac de unghii acoperită cu bambus. Dacă doriți, vă rugăm să mă contactați.:
Vorbeste acum

Detalii produs

Am discutat următorii factori în eforturile noastre de a crea sticle de lacuri de unghii mai bune :


  • Dimensiunea sticlei

sticle de lac de unghii de bambus Primul factor care trebuie luat în considerare este dimensiunea reală a sticlei. O sticlă de lacuri de unghii cu dimensiuni complete este de obicei de 0,5 uncii full.Butelele de dimensiuni complete permit, de asemenea, utilizarea periilor de dimensiuni complete și ușor de reținut liduri atunci când utilizați.Mine sticle de obicei sunt la jumătate din dimensiunea predecesorilor lor. Sticlele mini înseamnă perii și capace mai mici, ceea ce le face mai greu de utilizat. Cu toate acestea, mulți oameni aleg să cumpere mini sticle pentru a transporta rapid pentru o rezolvare rapidă. Deci, am conceput un 10ml sticla de ulei pentru unghii.


  • Forma capacului

sticle de lac de unghii de bambus

Deși forma flaconului poate să nu conteze, capacul nu are. Capacul devine un mâner pentru vitrare, ceea ce înseamnă că trebuie să fie ușor de ținut și confortabil să se țină deasupra produsului de acoperire. Dacă capacul se simte incomod în mâna, acesta va ține clienții departe de marcă. O ușoară îndoire în șapcă îl va face mai confortabil între degete. Pălăriile prea zvelte vor fi dificil de ținut confortabil, în timp ce pălăriile prea scurte sau groase vor fi dificile a controla.


  • perie

sticle de lac de unghii de bambus În cele din urmă, luați în considerare peria atașată sticlei. Acestea sunt importante, de asemenea, deoarece le permite utilizatorilor să-și vopsească unghiile. Alegerea unei pensule prea dure poate determina culoarea să trage pe unghie și să lase urme striate. Peria poate fi de asemenea prea mare moale, ceea ce face ca culoarea să se răspândească prea repede pe o zonă mai largă. Lățimea periei este de asemenea importantă. Peria trebuie întinsă pentru a acoperi unghiile.

FAQ1

Hot Tags: sticle de lac de unghii de bambus, producatori, fabrica, en-gros, ieftin, personalizat, pret redus, proba gratuita

Anchetă

You Might Also Like