Sticla de bambus cu lac de unghii

A avea unghii frumoase este esențial pentru o femeie care iubește frumusețea, așa că puteți vedea întotdeauna ulei de lac de unghii pe masa rochiei sau la genți.
Cu toate acestea, este mediocru când îți introduci sticlele de lac de unghii într-o grămadă de ambalaje de machiaj din sticlă.
Vă recomandăm cu drag această sticlă de lac de unghii cu capac de bambus. Acest lucru vă va îmbunătăți în mod semnificativ estetica și vă va ajuta să obțineți obiceiul de a fi ecologic.
Vorbeste acum

Detalii produs

De înaltă calitate Construit pentru profesioniști


Aspectul bambusului natural are o funcție de frumusețe, care vă poate oferi un suflet de frumusețe naturală și sănătoasă. Ambalajele cosmetice personalizate realizate din bambus natural pot îmbunătăți, de asemenea, luxul și moda produselor cosmetice.


MS LOGO.jpg În calitate de important furnizor de ambalaje cosmetice, Dongyang Import & Export Trading Co., Ltd. a prezentat modele inovatoare de ambalaje cosmetice care vor ambalarea cosmetică de lux, ambalaje cosmetice ecologice și concepte naturale și biologice. Aceasta face parte din serviciul nostru de aprovizionare cu ambalaje cosmetice unice, care nu doar acoperă proiectarea ambalajelor cosmetice / cutii cadou cosmetice / containere cosmetice, dar dezvoltă și noi ambalaje cosmetice / producție în masă și logistică etc.


sticlă de lac de unghii de bambus

Precizare despre sticlă


Articol nr SY-BMUP016
Material Bamboo + Sticla
folosire Ulei de lac de unghii
Capacitate 10-15ML
mărimea D28mm * H70mm
Avantaj biodegradabil
Pachet / Greutate brută 576pcs / ctn, 27 kg / cutieDetalii Afișare

bamboo nail polish bottle

sticlă de bambus cu lac de unghii-2


Despre noi

Domnișoară

ambalaje din bambus

SY-BSET02
O alegere mai bună, o viață mai bună


Hot Tags: sticlă de lac de unghii din bambus, producători, fabrică, en-gros, ieftin, personalizat, preț mic, eșantion gratuit

Anchetă

You Might Also Like