Tub de rimel de bambus

Tubul de rimel este o parte importantă a rimelului cosmetic în sine, așa cum este aplicatorul de tije utilizat în tub. Din cauza utilizării primare a rimelului și a numeroaselor formulări de rimel, este esențial să se realizeze și să se proiecteze tuburi și tije de rimel pentru a promova o aplicare optimă.
Tuburile de rimel au o varietate de forme, dimensiuni și culori. Baghetele cu rimel sunt mai uniforme, dar au evoluat și s-au schimbat recent pentru a ajuta la utilizarea rimelului.Pentru că rimelul este unul dintre cele mai importante și atrăgătoare cosmetice, modul în care este rimelul păstrat și legat este extrem de important.
Acesta este adevărat exterior din bambus care arată atât de frumos. Dacă doriți, vă rugăm să mă contactați.
Vorbeste acum

Detalii produs

INFORMAȚIILE PRODUCȚIEI

Item.NO SY-BMUP001
Capacitate 5 ml sau 10 ml
MOQ 1000pcs
Timpul de livrare este nevoie de 7-20 zile de la plată
Plată
T / T, plată pal

bamboo masacare tube

Descriere

Tuburile cu rimel obișnuit pot fi găsite într-o structură circulară, care este de obicei cea mai comună formă pe care o veți găsi într-un tub. Acest lucru face ca tubul să fie foarte ușor de prins, deoarece este oval și suficient de subțire pentru a fi apucat cu două degete. tuburile de rimel au toate culorile diferite. Majoritatea culorilor disponibile în tuburile obișnuite de rimel sunt destinate numai selecției și preferințelor. Tubul exterior al rimelului nu este neapărat legat de formularea rimelului în sine. Acesta nu este cazul tuburilor și baghetelor. de diferite forme, cu toate acestea. Design-urile lor sunt mai mult cu privire la formularea rimelului și a modului în care este aplicat și purtat.


FAQ1

Hot Tags: tub de rimel de bambus, producatori, fabrica, en-gros, ieftin, personalizat, pret mic, proba gratuita

Anchetă

You Might Also Like