Bamboo Lipgloss Tube

Ambalaje biodegradabile pentru bambus export lipgloss bambus / Ruj / Dermatograf / Geamătă / tub
Ambalaje cosmetice biodegradabile/ reciclabile din bambus. Materialul este compus din bambus cele mai ecologice + pp, oferind clienților o experiență sănătoasă și verde!
Este un nou tip de material de ambalare, deci este foarte popular pe piață. Dacă aveți întrebări (inclusiv cere pentru preț), vă rugăm să nu ezitați să-mi lăsați un mesaj! Alisa (Dezambiguizare)
Vorbeste acum

Detalii produs

AMBALAJE BIODEGRADABILE PENTRU BAMBUS EXPORT BAMBOO LIPGLOSS/ LIPSTICK/ EYELINER/EYELASH/ TUBE


bamboo lipgloss tube

     
Nr. articol: SY-BLPT
Discription: Ambalaj biodegradabil pentru bambus export lipgloss bambus / Ruj / Dermatograf / Gene/ tub
Material: bambus + pp
Logo:ecran de mătase sau laser
Culoare: orice este ok
Exemplu: trimitere suport


Detalii produs Foto


bamboo lipgloss tube

bamboo lipgloss tube

bamboo lipgloss tube

bamboo lipgloss tubeLogo (ecran laser sau mătase)


bamboo lipgloss tubebamboo lipgloss tube
Ambalare


bamboo lipgloss tubebamboo lipgloss tubeDe ce să ne alegi pe noi?


bamboo lipgloss tube


Dongyang MS Import & Export Co., Ltd este sucursala Zhejiang Sinyoo Packaging Limited. A fost fondată în 2001, care are o experiență de peste 15 ani pe ambalaje.


Sinyoo Packaging se află în orașul Dongyang, care se află la doar 20 km de YIWU. Avem o stare de trafic convenabilă și un mediu frumos. Compania noastră acoperă o suprafață de peste 4000 de metri pătrați, are peste 60 de angajați care lucrează la atelier.


Credem cu tărie că cel mai bun ambalaj merge cu cele mai bune servicii. Toți membrii companiei noastre vor face tot posibilul pentru a vă oferi o ordine satisfăcătoare și sperăm sincer că vom avea o cooperare frumoasă în viitor.


Corporat Viziune


Odată cu agravarea poluării mediului, s-a acordat multă atenție acelor materiale biodegradabile și organice de pe ambalajele zilnice. Compania noastra se concentreaza pe materiale biodegradabile si organice pentru a se dezvolta cu mediul nostru.


Din 2016, compania noastră se concentrează pe ambalaje din bambus și plastic biodegradabil, ar fi PLA. Pentru ambalajele din bambus, ar fi 100%biodegradateîn termen de cinci ani. De asemenea, pentru materialul PLA, acesta poate fibiodegradate în decurs de câteva luni. Cu toate acestea, pentru plastic comun, ar fi AS, PS, PET, PP și ambalaje de sticlă așa mai departe, acesta va fi biodegradat numai după mii de ani.


Credem cu tărie că dezvoltarea ființelor umane ar trebui să țină pasul cu stabilizarea mediului. Sperăm sincer că tot mai multe companii se vor alătura cu noi.


Contactati-ne


Director general: Alisa-Ren

E-mail:ms-alisa@sinyoopackaging.com

Mob: +8613772199625

WhatsApp: +8613772199625

 


Hot Tags: tub lipgloss bambus, producatori, fabrica, en-gros, ieftine, personalizate, pret redus, eșantion gratuit

Anchetă

You Might Also Like