Tub de buze de bambus

Nu este de mirare că ambalajul produselor are un impact profund asupra consumatorilor. Cei care cumpără produse de înfrumusețare văd recipientele cosmetice ca fiind prima impresie a unei mărci de frumusețe. Modul în care este ambalat produsul poate spune calitatea și caracterul companiei. ar trebui să acorde o atenție deosebită ambalajului pentru a se asigura că tuburile lor de ruj proiectează imaginea pe care doresc să o înfățișeze.
Acest tub de buze de buze este utilizat pentru bambusul real, iar culoarea naturală poate fi activă viziunea clientului
Vorbeste acum

Detalii produs

Pune-l la dispoziție

Cel mai important factor în alegerea unui tub de ruj este să vă asigurați că recipientul este disponibil. Spre deosebire de alte produse cosmetice, containerele de ruj nu au prea multe de modificat. Cu toate acestea, unele modele sunt mai ușoare și mai convenabile pentru utilizatori. Capacul trebuie să fie ușor de ținut, dar nu atât de mic încât să nu poată fi ținut confortabil în timpul utilizării și ar trebui să fie ușor de îndepărtat și de revenit la bază.


Spre deosebire de balsamurile de buze și rujurile, simplitatea este adesea cea mai bună alegere atunci când vine vorba de recipiente pentru ruj. Cei care folosesc ruj probabil nu caută forma unică a recipientului. Este posibil ca alte forme și modele să împiedice utilizatorii să obțină cea mai bună utilizare din produs. Tubul însuși trebuie să fie ușor de ținut și să fie deschis și închis astfel încât să se asigure că capacul rămâne în loc între USI.

tub de buze de bambustub de buze de bambus1

PRODUSUL PRINCIPAL

mărimea D22 * H81mm
Greutate 20g
Capacitate 10g
MOQ 1000pcs
Timpul de livrare este nevoie de 7-20 de zile

FAQ1

Hot Tags: tub de buze de buze, producători, fabrică, en-gros, ieftin, personalizat, preț mic, eșantion gratuit

Anchetă

You Might Also Like