Ambalaje din balsam de buze din bambus

Balsamul de buze este, probabil, unul dintre cele mai des utilizate produse de înfrumusețare. Chiar cei care pretind că folosesc machiajul în mod neregulat vor admite că balsamul de buze este o necesitate zilnică. Atunci când mărcile pot produce balsam de buze mai nou și mai bun, este important să diferențiați marca dvs. de alții. O modalitate de a face acest lucru este ambalarea mărcii dvs. de la alții. O modalitate de a face acest lucru pentru a vă împacheta produsul și a-l face un favorit pentru consumatori.
Ambalajul nostru de balsam pentru buze este realizat din bambus natural. Există două stiluri, unul este capac din bambus cu tub de plastic AS, celălalt este bambus complet cu interior PET. Care este preferatul dvs.?
Vorbeste acum

Detalii produs

INFORMAȚII PRINCIPALE

Capacitate
5ml
Tip Cosmetic
Balsam de buze / Luciu de buze
MOQ
1000pcs
Timpul de livrare 7-20 zile de la depunere
Plată T / T depozit de 30%


bamboo lip balm packagingbamboo lip balm packaging

Materalele utilizate în ambalajul balsamului de buze


Ambalajele de balsam pentru buze sunt de obicei din plastic. Ambalajele din plastic sunt cele mai utilizate în rândul producătorilor de balsam pentru buze. Plasticul este o alegere populară, deoarece este simplu, ieftin și potrivit pentru multe produse subțiri de balsam de buze. Din cauza versatilității sale, acest material este de asemenea excelent. Plasticul poate fi confecționat într-o varietate de forme și modele, astfel încât mulți producători vor contine să îl aleagă peste orice alt material. Un strat de bambus natural la exterior este luxos și este mai popular în rândul clienților.


0ZC0G)@$HHV65O2BWY{_K[0Hot Tags: ambalaj balsam pentru buze, producatori, fabrica, en-gros, ieftin, personalizat, pret redus, proba gratuita

Anchetă

You Might Also Like