Bamboo Spuma Pompa sticla

Suntem un producător profesionist de ambalaje din bambus și putem furniza diferite sticle de bambus material pentru opțiunile dumneavoastră. Această sticlă completă de spumă de bambus pompa este o sticlă de perete dublu cu pompa interioară PP, poate fi folosit pentru a stoca orice lichid de spumă. Acest nou design de ambalaje din bambus face produsul unic pe piață, care prinde instantaneu interesul consumatorilor și trezirea gradului lor de conștientizare envionmental.
Vorbeste acum

Detalii produs

Bamboo Body PP Spuma Pompa sticla

Bamboo Foam Pump Bottle

Material PPPP plastic este material de calitate alimentară, este eco prietenos și este foarte confortabil pentru a atinge pielea.
Material de bambusMaterialul de bambus este un material natural și organic din lume și special plantate în China districtul de sud și asia de sud-est,ușor de manevrat și pot fi biodegradabile.
Ușor de utilizatComplet fabrica de design mucegai privat, personalizare de sprijin, apăsați ușor capul pompei pentru a controla extrudarea internă lichid stabil.

SY-FBLB030B

Specificări


Model
Numărul
DimensiuneaGreutateParticularizate
Logo
Livrare
Oră
SY-FBLB030BD40,5*H115mm70gGravură cu laserîn termen de 20 de zile


Sticle de bambus conexe

real-bamboo-bottle-with-visual-capacity37573729392Contactați-ne


Sub Covid-19, vă rugăm să păstrați în condiții de siguranță și sănătos. Dacă aveți ceva intersted despre borcane de bambus, vă rugăm să contactați cu managerul de vânzări al companiei - Andy, vom ajunge să vă răspundă cu 24 de ore.

Dongyang MS Import & Export Co., Ltd este sucursala Zhejiang Sinyoo Packaging Limited.It a fost fondată în 2001, care are o experiență de peste 15 ani în domeniul ambalajelor.

Sinyoo Packaging este situat în orașul Dongyang, care are doar aproximativ 20 km de YIWU. Avem condiții convenabile de trafic și mediu frumos. Compania noastra acopera o suprafata de peste 4000 de metri patrati,are mai mult de 60 de personal care lucreaza la atelier.

Sales_AndyHot Tags: sticla pompa de spuma de bambus, producatori, fabrica, en-gros, ieftin, personalizat, pret redus, proba gratuita

Anchetă

You Might Also Like