Sticle de ulei esențial din bambus

afișajul ambalajelor cosmetice de lux este înfășurat de modele ecologice originale de bambus. Ambalajele cosmetice ecologice pot îmbunătăți parțial valoarea naturală și sănătoasă din ser sau ulei esențial.
Vorbeste acum

Detalii produs

Container de ambalare cosmetic ecologic personalizat din bambus pentru ser sau ulei esențial:


MOQ: 3000buc;


Concepte de proiectare a ambalajelor cosmetice:

Ambalajele cosmetice ecologice, conceptele de ambalare cosmetice de lux sunt integrate în proiectarea ambalajelor cu uleiuri esențiale. Pentru ca uleiul tău esențial să poată fi îmbunătățit la gradul de lux, între timp funcțiile sau formula naturală și sănătoasă ale serului par mai convinse.


Material și ambarcațiuni pentru ambalaje pentru ambalaje cu uleiuri esențiale cosmetice:

sticla esențială de sticlă maro este înfășurată de un manșon ecologic original din bambus. În consecință, nu numai sticla de ulei esențial maro este capabilă să împiedice strălucirea soarelui în uleiul tău esențial, ci și recipientele de ambalare cosmetică cu ulei esențial de bambus vor putea, de asemenea, să împiedice strălucirea soarelui în uleiul tău esențial. Funcțiile de protecție duble vă vor asigura uleiul esențial sau calitatea serului și vor menține perioada lor de valabilitate mai lungă. Pictura transparentă care se aplică pe ambalajele de ambalare a produselor cosmetice din bambus face ca textura naturală și originală a bambusului să fie evidentă. Acest punct vă poate determina publicul țintă să ia decizii de cumpărare la locul de vânzare. Iată un alt recipient de ambalare pentru produse cosmetice ecologic, personalizat din bambus, pentru referință ușoară.


MARIMEA PRODUSELOR

bamboo dropper bottle (37)


ALEGEREA CAPACULUI GG

bamboo dropper bottle (3)


FAQ:

FAQ1


Hot Tags: sticle de ulei esențial de bambus, producători, fabrică, comerț cu ridicata, ieftin, personalizat, preț mic, eșantion gratuit

Anchetă

You Might Also Like