Sticlă de bambus cosmetice

Există o varietate de sticle diferite de ulei esențial disponibile și au dimensiuni și stiluri. Oricine intenționează să vândă uleiuri esențiale ar trebui să știe care sticle se potrivesc cel mai bine produsului lor. Acest lucru va asigura că uleiurile sunt îmbuteliate corect și pot fi vândute fără probleme.
Vorbeste acum

Detalii produs

Sticlă de ulei esențial


dfbgfdbfsgb.jpg

Dimensiuni
Uleiurile esențiale sunt, în general, vândute în sticle mici, deoarece majoritatea oamenilor nu au nevoie de ele în cantitate mare. Mărimile obișnuite includ: 5 ml, 10 ml (care conține 1/3 uncie), 15 ml (care conține 1/2 uncie) și 30 ml (care deține 1 uncie). Uleiurile esențiale rare sau costisitoare sunt vândute în general în sticle mai mici, în timp ce cele care sunt mai ușor de găsit vor varia în mărimea sticlelor în care vin. Dimensiunile eșantionului sunt de asemenea populare pentru uleiuri și pot stoca 25-40 picături în interiorul lor. Acestea au 5/8 ″ lățime și doar 1,5 ″ înălțime, deci sunt foarte mici și minunate pentru a preda probe cumpărătorilor potențiali.


微信截图_20200203001833.jpg materiale
Uleiurile esențiale care nu sunt diluate nu trebuie depozitate în recipiente din plastic. Raționamentul se datorează faptului că uleiurile pot descompune plasticul și pot provoca găuri sau scurgeri care distrug produsul. Singura excepție de la aceasta este dacă se folosesc materiale plastice de înaltă calitate cu un ulei purtător, deoarece acestea pot rezista la distrugerea uleiurilor timp de câteva luni. Sticla este mai scumpă decât plasticul, dar va funcționa cel mai bine pentru uleiurile esențiale nediluate. Pe lângă faptul că poate adăposti uleiurile fără riscul de dezintegrare, sticla poate rezista și la petele din uleiurile colorate.


微信截图_20200203001806.jpg

Tipuri
Cele mai frecvente sticle de ulei esențial sunt cele din sticlă cu reductoare de orificiu în partea superioară. Acestea sunt, în general, vândute în containere de 5 uncii, astfel încât conțin suficient lichid pentru multe utilizări diferite. O altă opțiune populară este sticlele de chihlimbar de sticlă în .5 uncii cu vârfurile de picătură. Acestea le permit utilizatorilor să ridice lichidul într-un picurator și să împingă manual câte picături de ulei doresc, ceea ce oferă mai mult control decât alte tipuri de sticle.


微信截图_20200203001820.jpgutilizări
Aceste recipiente pot fi utilizate pentru uleiuri esențiale nediluate sau diluate, dar și alte produse cosmetice care vin în formă lichidă. De asemenea, sunt excelente pentru stocarea unor cantități mici de parfum care pot fi transportate cu ușurință.


Hot Tags: sticlă de cosmetică din bambus, producători, fabrică, en-gros, ieftin, personalizat, preț mic, eșantion gratuit

Anchetă

You Might Also Like